Luk

FCM-målhelt: Prøvede at gøre kampen grim

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland 1-1
Champions League gruppe D
13' 0-1 Alexander Scholz
79' 1-1 Cristian Romero

Alexander Scholz var stærkt medvirkende til, at FC Midtjylland fik 1-1 mod Atalanta i en kamp, som de danske mestre forsøgte at gøre så grim som mulig. 

Efter 13 minutters spil knaldede Alexander Scholz FC Midtjylland foran med 1-0 på en forrygende afslutning fra kanten af feltet. 

Stopperen var da heller ikke i tvivl om, at bolden ville stryge i kassen, da han ramte den. 

- Kaba kom godt ind og fik lagt den intelligent til rette for mig, og så var det bare om at knalde til den. Det var en fin position foran mål, så jeg følte mig rimelig sikker på, at den ville gå ind, siger han til TV3+. 

Føringen holdt dog ikke hele vejen hjem for de danske mestre, da Atalanta udlignede til 11 minutter før tid, men der er alligevel meget at være stolt af for de danske mestre. 

- Det er klart, at hele spillet blev lagt over på dem. Det foregik på vores præmisser, og vi prøvede at gøre kampen så grim som mulig. Jeg synes, vi gjorde det fremragende over hele linjen. 

- Vi spillede mand mod mand og var meget offensive i vores forsvarsspil. Selv når vi kom ned og stå, så var det hele tiden frem, bryde bolden og køre kontra. Det er klart, at med en 1-0-føring drømte man lidt, men alt i alt kan vi være glade og stolte af det ene point og indsatsen. 

FC Midtjylland møder Liverpool i sidste runde af Champions League-gruppespillet. 

 

 


Af Andreas Roesen
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar