Luk

FCM-midt vil videre - afviser russisk storklub

| International | 1 kommentar

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

Mikael Anderson har ifølge bold.dk's oplysninger afvist Lokomotiv Moskva, mens HSV og en anden dansk klub nu jagter islændingen, som gerne vil videre.

23-årige Mikael Anderson savner kontinuerlig spilletid i FC Midtjylland og håber nu på at finde det andetsteds, men FCM tøver med at slippe den islandske landsholdsspiller.

Det erfarer bold.dk.

Ifølge bold.dk's oplysninger har Lokomotiv Moskva budt på Anderson, men her har spilleren selv valgt at takke nej til et ellers lukrativt tilbud, da han ikke ser sig selv skifte til russisk fodbold på nuværende tidspunkt.

Mikael Anderson har også tiltrukket sig konkret interesse fra den tyske storklub HSV samt en anden dansk klub, men FCM er ikke umiddelbart interesseret i at sælge til en konkurrent i 3F Superligaen, mens HSV forsøger sig med en lejeaftale.

I slutningen af maj bød AGF ifølge Ekstra Bladet omkring seks millioner kroner for Anderson. Det vides endnu ikke, om det også er aarhusianerne, der er på banen denne gang.

Sikkert er det dog, at den offensive midtbanespillers tålmodighed i FCM er ved at slippe op. Han føler sig klar til en ny udfordring, hvilket han også luftede tanker om i et interview med bold.dk i juni.

Mikael Anderson har kontrakt til 2023 i FCM, for hvem han står noteret for 80 førsteholdskampe.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

DetSatmeDumtSkrevet 15:25          
Få nu bare solgt ud af overskudslageret
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar