Luk

FCM øjner pokaltriumf: Vi kan gå hele vejen

| Sydbank Pokalen | 5 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 4,75 4,00 1,66

Joel Andersson ser frem til ottendedelsfinalen mod AaB og mener generelt, at FCM har gode muligheder for at gå hele vejen i Sydbank Pokalen.

FC Midtjylland får torsdag aften besøg af AaB i pokalturneringen, og ulvene vil presse nordjyderne fra start.

- Min forventning er, at vi går ud på samme måde, som vi gjorde mod SønderjyskE og Røde Stjerne. Vi skal komme ud med den aggressivitet, som vi plejer at have især på hjemmebane. 

- Det er sådan en kamp, hvor man bare skal vinde. Det betyder ikke nødvendigvis så meget, hvor god fodbold man spiller, hvis man ikke vinder. Man skal bare have resultatet.

- Det er en svær kamp. Vi vandt 1-0 i Aalborg sidst, men det er altid svært at møde AaB. De spiller rigtig god fodbold, så vi skal lukke dem ned og få det til at flyde offensivt, siger Joel Andersson til bold.dk.

Både AGF og Viborg har i de seneste kampe haft held til at presse AaB højt, og det er også et tema for FCM.

- Ja, men det er jo noget, vi gerne vil i hver kamp. Jeg så den sidste halve time af deres kamp mod Viborg og ikke kampen mod AGF, men selvfølgelig er det høje pres en af de ting, vi har snakket om til træning og på taktikmødet. Det har vi styr på, fastslår Joel Andersson.

Gode muligheder for at gå hele vejen

Konkurrenter som FC København og AGF er allerede røget ud af Sydbank Pokalen, og derfor ser FCM nok ekstra gode chancer for at vinde turneringen.

- Selvfølgelig har vi gode muligheder for at komme langt og gå hele vejen. Jeg synes, vi har en bred nok trup til at spille i både Europa League, Superligaen og pokalen, så det ser jeg ikke som noget problem.

- Vi er rigtigt svære at slå over to kampe, og hvis vi går videre mod AaB, er det jo dobbeltmøder, pointerer Joel Andersson med henvisning til, at både kvart- og semifinaler afvikles med ude- og hjemmekamp.

I er vel favoritter til at vinde pokalen?

- Det ved jeg ikke, for vi så sidste år, hvordan det kan gå. Der vandt vi hjemme mod SønderjyskE, men tabte 0-3 ude i en kamp, hvor vi faldt fuldstændigt sammen. Så selvom vi er gode i dobbeltmøder, skal man også huske, at der stadig er mange gode hold tilbage i turneringen, som også vil gøre det rigtigt svært for os.

- Men selvfølgelig vil jeg gerne tro, at vi har store muligheder for at komme langt, og målet er jo at vinde hele turneringen, understreger Joel Andersson.

FC Midtjylland må mod AaB undvære fire spillere grundet skader, hvilket du kan læse nærmere om HER.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

Bolabrazil 13:38          
Den bliver svær denne kamp, meget svær.
Aab er nogenlunde kørende for tiden og jeg tror de investerer mere i denne kamp end FCM.
Jeg tror desværre der bliver rokeret for meget i FCM truppen, så de forskellige automatismer ikke sidder i skabet. Det vil være de få procent i forskel der ville være hvis FCM stillede med alle normalt startende, der gør at den tipper over til Aab´s fordel.
AaBager 13:43          
Det håber jeg virkelig... Men AaB er sgu ikke nogenlunde kørende. Vi har været lort de sidste 2 kampe og hele sæsonen har vi fået gode resultater - men på baggrund af en stærk defensiv og dødbolde. Når det ikke fungerer som i de sidste to kampe, ser man tydeligt at vores organiserede angrebsspil stadig halter gevaldigt. Formår vi ikke at spille bolden forbi FCM, bliver det en kamp på deres præmisser, som mod AGF, Brøndby og Viborg og så går det galt.
NAsMaR 13:50          
Aab er nogenlunde kørende for tiden

Ahh. Lige nu går det da mere ned, end op. Jeg ser det mere som kampen, hvor Aab kan stoppe en begyndende stime af dårlige præstationer.

Men det er rigtig med rotationen i truppen, men den er vel også nødvendig.
fig 15:04          
bliver nok en lige kamp som fcm vinder 2-1, håber de trækker sønderjyske i næste runde, selvom de ligger i bunden er decumannerligt trælse at spille mod, og trods pokalfinale nederlag sidste år er pokalturneringen tilsyneladende noget der passer sønderjyske spillerne rigtig godt
FCM_ 17:18          
Hold nu fødderne på jorden og pas på der ikke Claus steinlin i den. Med ydmyghed kommer man som regl længest ... Det plejer ikke at medføre noget godt, andet end folk syntes det er pinligt med nogle af hans urealistiske og selvsikre udtalelser ...
Mandag 6. december
Søndag 5. december
Kritik af FCK for ulønnet job: Op til den enkelte
16:34
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:33
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
16:32
SERIE A
16:30
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:30
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
16:29
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:28
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:22
Kritik af FCK for ulønnet job: Op til den enkelte
16:20
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
16:20
Vejle trynede Kolding og øjner pokalsemi
16:20
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:19
Talent kvitter Agger og co: Skal spille i Serie 1
16:18
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:18
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:17
Medie: PSV-træner vil ikke til Leipzig
16:15
VFF skriver med 19-årig: Kommet fra baghjul
16:14
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
16:13
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
16:11
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:10
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
16:05
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
16:03
Resultater - Pokalturneringen
16:02
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
16:02
AC Milan - Casa dei Rossoneri
16:01