Luk

FCM og EfB har de bedste udebane-forhold

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (29/02)
bet365 2,87 3,50 2,30
YouBet 2,75 3,65 2,40

En rundspørge på bold.dk viser, at FC Midtjylland og Esbjerg har de bedste forhold for udebanefans i 3F Superligaen.

3F Superligaen sparkes fredag i gang efter sit vinterhi, og i den anledning har bold.dk taget temperaturen på udebaneforholdene hos de 14 klubber.

bold.dk har således lavet en rundspørge blandt samtlige af klubbernes fangrupper, hvor de 14 fanrepræsentanter er blevet bedt om at rangere de tre bedste og de tre værste steder at være udebanefan i Superligaen.

På en delt førsteplads i bold.dk's rundspørge finder vi FC Midtjylland og Esbjerg, der har fået flest stemmer af de 14 fanrepræsentanter.

Både FC Midtjylland og Esbjergs udebaneafsnit fremhæves primært for at have et godt udsyn, der er ligestillet med hjemmeholdets, samt højt niveau når det kommer til sikkerhed, personale, boder og infrastrukturen.

- Afsnittet er intimt og aflukket, som er en fordel i forhold til at skabe stemning. Der er et godt net i afsnittet, det forstyrrer udsynet minimalt, lyder det blandt andet om FCM's udebaneafsnit.

Også Blue Water Arena får flotte ord med på vejen i rundspørgen.

- Esbjerg har i mine øjne et topklasse stadion, og dette afspejler sig over hele linjen i forhold til den samlede stadionoplevelse. Der er både tænkt over, hvordan man tilgodeser udefansene, uden at negligere hjemmefansenes behov.

- Således er der lige vilkår for både hjemme- og udefans i Esbjerg, hvor begge grupperinger har mulighed for at stå på begge afsnit, medens disse også er tildelt ét capotårn hver.

- Desuden bliver man altid modtaget med vestjysk gæstfrihed, og personalet (både bod-frivillige og vagter) er oprigtigt interesserede i EfB, og heller ikke blege for at smide en bemærkning fyldt med humør i ny og næ.

- Toiletforholdene er også sublime, og der er både toiletter nedenfor og på 'førstesalen'.

Top fem i bold.dk's rundspørge:
1. FC Midtjylland og Esbjerg 
3. Randers
4. Brøndby
5. AC Horsens

Danske Fodbold Fans, som er en interesseorganisation for fanklubber i Danmark, foretager løbende undersøgelser af forholdene for udefans i Danmark.

Ønsker du selv at give din mening til kende om dine oplevelser som fan af et udehold i landets tre bedste herrefodboldrækker, kan du gøre det ved at trykke her.

Opdateret med seneste undersøgelse fra Danske Fodbold Fans. Undersøgelsen kan ses her.

Fanrepræsentanter i bold.dk's rundspørge:
Lars Moshage Møller (SønderjyskE Fodbold Support), Emil Plovgaard (OB), Jan Kjønstad (SLO i FCN), Lars Thor Jensen (FCKFC), Svend Bystrup (Hobro Yellow Vikings), Steffen Kristensen (Blue Knights), David Thorbjørn Mølballe Knudsen (AGF Fanclub Aarhus), Christian Ditlev (SIFosis), Christian Rothmann (AaB Support Club), Claus Kejlstrup (Black Wolves), Mogens Olsen (Den Gule Fare), Peter Nielsen (Lyngby Fans), Troels Ørum (Brøndby Support), Nordtribunen

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar