Luk

FCM og FCK har øje på to andre i guldkamp

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Middelfart - Randers FC
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 10,00 5,50 1,25

Både i FCM og i FCK holdes der øje med AaB og Randers FC som mulige bejlere til guldet i 3F Superligaen.

FC Midtjylland og FC København forventes at skulle kæmpe om guldet i denne superligasæson, men hos de to tophold er fokus ikke kun på hinanden.

På tredje- og fjerdepladsen ligger AaB og Randers FC med tre og fire point op til førstepladsen, og dem har de to guldfavoritter seriøst øje på i kampen om at ende øverst i ligaen.

- AaB og Randers bliver ved med at vinde. Vi har mødt begge hold, og jeg må bare sige, at de gør det godt og spiller en god gang fodbold, siger FCK-træner Jess Thorup, mens Bo Henriksen er enig.

- Det er ikke kun os og FCK, som er dygtige. AaB og Randers fortsætter med at gøre det godt, men i sidste ende koncentrerer vi os mest om os selv.

Hos FCM-anfører Erik Sviatchenko er det dog klart; guldet skal til enten Herning eller København.

- Jeg tror, det bliver et parløb mellem os to, som har været de stærkeste hold i sæsonen, siger Sviatchenko.

Søndag bød på sæsonens første styrkeprøve mellem FCK og FCM, og det endte med en imponerende 1-0-sejr til FCM i Parken, selv om gæsterne spillede over en time i undertal.

Den sejr giver stor tro på egne evner i FCM, som med sejren overtog førstepladsen fra FCK, der nu har et point op fra andenpladsen.

- Det vigtigste ved førstepladsen er, at vi skabte en tro på hinanden. Vi viste mod FCK, at når vi forsvarer og kæmper, som vi gjorde, så bliver vi svære at slå. Det er vigtigere end pointene, for nu har vi sat en standard for, hvad vi kan forvente, siger FCM-træneren.

Hans konkurrent i FCK, Jess Thorup, er ikke bange for, at FCK er rystet ud af kurs med sæsonens første nederlag.

- Jeg er ikke bange for, at det ryster noget. Vi er kommet buldrende ind til kampen mod FCM og har lavet en sæsonstart, vi er sindssygt tilfredse med, men det er da klart et bump på vejen, siger han og tilføjer om FCM:

- Vi så ikke noget fra FCM ud over, at de forsvarede sig godt. Nu er de nummer et, og det må vi tage til efterretning og arbejde på at komme tilbage, hvor vi hører til.

/ritzau/

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Rasmus Glud

10 kommentarer

larsholm92 22:54          
"Vi så ikke noget fra FCM ud over, at de forsvarede sig godt"... Vi så godt nok heller ikke noget fra FCK, udover at de ikke forsvarede sig godt.
TillykkemedLetbanen 22:57          
" Vi så ikke noget fra FCM ud over, at de forsvarede sig godt." Det skal de heller ikke på udebane med en mand i undertal. Det er da klasse at vinde med ti mand over et stærkt fck hold
RudiFC 22:59          
Jeg forstår hvad Jess mener, men med 10 mand på banen, giver det sig selv at FCM ikke blæser til angreb.. Havde FCK derimod scoret eller kreeret noget, ville det tvinge FCM frem og så kunne det have endt i en massakré!
1.DK 23:16          
Argh … AaB og Randers!
anygivenday 23:44          
Fck var ineffektive og fik ikke kanter og backs nok med i spil, som de plejer, derfor var angrebene tandløse, specielt når man ikke har MO mere og Falck samtidig igen igen er skadet
DetSatmeDumtSkrevet 07:48          
Hold nu op med de her gentleman kommentarer. Jeg kan godt lide AaB, og det er godt at se de har fået vinder igen(Redbull), men de og SLET ikke Randers er gode nok til at ligge nr 1.
RFC-Kronjylland 09:10          
Det må tages som en stor kompliment, men begge trænere ved jo godt, at det vil være sensationelt, hvis ikke enten FCK eller FCM tager guldet.

Jeg vil da gerne drømme stort, men drømmene stopper for nu ved at kæmpe med om bronzen og balancere i Europa samtidig.
Mandag 25. oktober