LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM og Fredericia spillede 2-2 i livlig test

| Træningskampe | 4 kommentarer
Highlights: Effektive Portugal nedlagde Skotland
FCM og Fredericia spillede 2-2 i livlig test
Foto: Getty Images

Infoboks

Næstved - FC Fredericia
NordicBet Liga (28/04)
bet365 2,80 3,10 2,60
NordicBet 2,65 3,25 2,55
Oddset 2,70 3,15 2,70

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland og FC Fredericia mødtes tirsdag i en testkamp, og der var god underholdning i opgøret, som endte 2-2.

I FC Midtjylland blev landskampspausen tirsdag udnyttet til at teste spillerne i en venskabskamp mod samarbejdsklubben FC Fredericia fra 1. division.

Midtjyderne stillede i en stærk startopstilling med folk som Erik Sviatchenko, Jakob Poulsen, Evander Ferreira og Paul Onuachu.

Opgøret blev da også indledt med FC Midtjylland som det dominerende mandskab, men det var FC Fredericia, der ramte netmaskerne først. Det skete efter ni minutter, da Anders Holvad ifølge FCM's Twitter-profil hamrede bolden i mål via stolpen.

Efter scoringen tog FC Fredericia styring på kampen, men efterhånden som første halvleg skred frem, fandt FCM tilbage til den dominerende rolle, og efter 23 minutter fik Mayron George bolden sendt i kassen, men scoringen blev underkendt for offside.

FCM havde flere muligheder, men ikke store chancer, og derfor holdt FC Fredericias 1-0-føring halvlegen ud. FCM skiftede hele holdet i pausen, og der blev plads til folk som Frederik Brandhof, Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka.

Også flere U19-spillere blev bragt i kamp, og efter 53 minutter kom en af dem på måltavlen. Casper Tengstedt sendte bolden i i kassen efter oplæg fra Mads Døhr Thychosen.

Syv minutter senere var en anden U19-mand på spil. Bolden dumpede ned til Tobias Anker efter et hjørnespark, og han scorede til 2-1.

Hos FC Fredericia har man flere FCM-ejede spillere i truppen, og efter 66 minutter dukkede en af dem op og bragte balance i regnskabet. Sebastian Buch, som var kommet ind til anden halvleg, pillede en bold ned og bankede den i mål til 2-2.

Efter 83 minutter fik FCM igen en scoring underkendt for offside, og efter 88 minutter diskede FC Fredericia-keeper Andreas Raahauge op med en stor redning på en afslutning fra Onyeka.

Dermed sluttede det hele uden vinder - 2-2.


Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april