Luk

FCM om belgisk deadline: Forhandlingsteknik

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,36 5,00 8,80
Oddset 1,35 4,90 9,80
bet365 1,33 5,00 10,00

FCM-direktøren Claus Steinlein ryster ikke i bukserne over, at belgiske Genk har givet FCM en deadline på en uge i forhold til handlen af Paul Onuachu, siger han til Herning Folkeblad.

FCM-angriberen Paul Onuachu er på vej videre i karrieren, men et skifte lader endnu vente på sig.

Interessen er der dog, og det blandt andet fra belgiske Genk, som onsdag fortalte, at man ikke kunne vente alt for længe på en afklaring omkring en handel med FC Midtjylland – faktisk ville man inden for en uge gerne vide, hvor man stod.

Men det er pure forhandlingstaktik, mener FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein overfor Herning Folkeblad, og Steinlein ryster altså ikke i bukserne.

- Det er jo forhandlingsteknik – ligesom med alt muligt andet. Flere klubber har afgivet bud på Paul. Genk er så bare den klub, som melder offensivt ud i medierne lige nu. Det er helt fint med os. Genk har været interesseret i Paul i et års tid, og de har længe sagt, at 'nu er der kun en uge tilbage, siger Steinlein til Herning Folkeblad.

Ifølge Steinlein er der fortsat uenighed om prisen for Onuachu, og han afviser, at FCM ikke kræver 90 millioner for Onuachu, som det ellers tidligere har været meldt.

Det var Onuachus præstation til African Nations Cup ikke god nok til.

Steinlein indrømmer, at FCM's plan for salget af Onuachu ikke er gået som planlagt – det var nemlig planen, at Onuachu skulle have været afsted med det samme, men han understreger dog, at han er overbevist om, at den nigerianske angriber nok skal blive solgt i dette vindue.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

MBL 09:46          
han afviser, at FCM ikke kræver 90 millioner for Onuachu, som det ellers tidligere har været meldt.
Med andre ord de kræver 90 mio...
bruger 156353 09:50          
Nej de kræver ikke 90 millioner, det er bare virkelig dårlig skrevet ;)
bruger 147087 09:51          
Synes aldrig den mand ryster i bukserne? Sommetider burde han sgu :)
Acebone 10:19          
Med Steinleins historik på transfermarkedet, kan jeg nu godt forstå, han tillader sig at være kølig.
Nejx3 11:15          
Bruger 147087

Over hvad?
Blaugrana11 12:08          
90 mil. Ville godt nok også være overkill, for en spiller som ham. Synes aldrig at han har vist, at han kunne dominere og smadre de andre hold i ligaen på et konstant niveau. I glimt, men alt for sjældent. Har aldrig været topscorer og er generelt for begrænset i sin kunnen, til at kunne spille i topligaerne. Og belgiske klubber tror jeg simpelthen ikke vil give den slags penge.
Så alt over 50mil. Er for mig en kæmpe gave.
XSDU 16:41          
Hvis jeg har forstået det korrekt, at der ligger et bud på 45.000.000 kr allerede nu, så burde FCM sige ja tak og MANGE tak endda.
Onuachu er slet ikke det beløb værd. Alt over de 30.000.000 er at betale overpris. Og hvis man så endda har budt de 45, kan jeg jo godt forstå, hvis FCM forsøger at presse prisen yderligere op. Det er jo et tegn på desperation fra belgiernes side.
Men man skal bare også passe på, at man ikke presser citronen for voldsomt. For så kan det ende med at man har en sur nigeriansk spiller siddende, fordi han ikke er kommet videre, når vinduet ER lukket.
Torsdag 21. oktober