Luk

FCM om skader: Vi har vel flest spillere ude

| 3F Superliga | 54 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE 3-2
Superligaen Grundspil
6' 0-1 Emil Holm
42' 1-1 Evander Ferreira
54' 2-1 Erik Sviatchenko
90' 2-2 Emil Frederiksen
90' 3-2 Mads Kristian Hansen

Bo Henriksen vil ikke pibe over, at FC Midtjylland også døjer med skader, men han påpeger alligevel, at FC Midtjylland vel nok har flest spillere ude af superligaholdene.

I toppen af 3F Superligaen ligger FC Midtjylland og FC København og kæmper om de to øverste pladser.

Begge lejre er for tiden ramt af skader, hvor FC København blandt andet er uden langtidsskadede Carlos Zeca, Rasmus Falk og Kamil Wilczek, mens Jens Stage og Victor Kristiansen vendte tilbage i aktion i weekenden efter en skadespause.

Hos FC Midtjylland måtte man for nylig melde Junior Brumado ude i godt fire uger, mens spillere som Jens-Lys Cajuste, Marrony og Henrik Dalsgaard alle sad ude mod SønderjyskE med småskavanker søndag.

FCM-træner Bo Henriksen sagde efter søndagens 3-2-sejr, at han ikke agter at pibe over skaderne i Herning, men han benyttede samtidig lejligheden til at nævne, at hans startopstilling nok er den mest ramte for tiden.

Det sagde han, da han blev spurgt, om FCM ville tabe noget af sin favoritværdighed i kampen om guldet, hvis man blev ramt af længerevarende skader til stamspillere som FCK.

- Vi har Junior ude, Dalsgaard er ude, og vi har jo nogle ude, som er voldsomme at mangle for os. Vores nye kæmpestore indkøb er ude, så vi har jo tre forholdsvist store navne ude. 

- Skal jeg rende rundt og pibe over det? Det gider jeg sgu ikke bruge energi på. Vi spiller med dem, vi har, og vi har nogle super dygtige spillere og mange af dem, sagde Bo Henriksen og fortsatte:

- Så at pibe over, at der er tre væk, det får du mig ikke til. Men det er klart, at hvis mange ryger, så bliver det jo andre billeder.

- Men lige nu er billedet, at vi har vundet en rigtig vigtig fodboldkamp, der var voldsomt sjov til sidst. Det er vi glade for.

Bo Henriksen håber, at Cajuste, Marrony og Henrik Dalsgaard er klar indenfor den kommende uge, mens Junior Brumado altså ventes tilbage efter den næste landskampstermin. 

Men de spillere er store tab i startopstillingen og flere end i andre klubber, påpeger Bo Henriksen så.

- Hvis vi tager Jens-Lys, Marrony, Dalsgaard og Junior, så har vi vel flere startspillere ude end nogle af de andre, kan man sige, hvis det endelig skal være det. Så det er ikke noget piberi, men vi håber da, at de er klar så hurtigt som muligt.

- Ellers spiller vi med nogle andre, fordi de gør det pisse godt.

Søndag tabte FC København som bekendt til Brøndby, inden FC Midtjylland selv spillede mod SønderjyskE. Det brugte Bo Henriksen i sin optakt til kampen mod Haderslev-klubben.

- Vi kigger da på FCK's resultater, men vi kan ikke gøre noget ved dem, så det handler om at notere dem, og så kan man jo godt bruge det i optakten til en kamp, at man kan komme seks point foran andre, hvis vi vandt. Det er ikke nogen katastrofe.

Hvad har du noteret dig om FCK's generelle niveau lige nu?

- Jeg noterer mig deres resultater, og så evaluerer jeg, hvordan de spiller, når vi skal møde dem, siger han med et smil og tilføjer:

- Jeg skal ikke blande mig i, hvad de laver. Vi skal koncentrere os om os selv.

FC Midtjylland og FC København har mødtes en gang i denne sæson. Da endte det 1-0 til FCM i Parken.


Af Jonas Dalgård

54 kommentarer

Rossonero3 14:49          
Det har været helt vildt med skader/corona blandet med dumme røde kort denne sæson. Forhåbentlig kan vi i foråret stille med vores rigtige startellever.
Esbjerg - fan 14:52          
Det har været helt vildt med skader/corona blandet med dumme røde kort denne sæson. Forhåbentlig kan vi i foråret stille med vores rigtige startellever.
Er det ikke sådan for alle hold - FCK har Zeca og Falk ude med med langvarige skader - det er vel suppens 2 bedste spillere.
Bløde babser 15:00          
Åh nej, har Bo nu også udviklet sig til en idiot.

FCKs problem er jo ikke antal skader men positionerne. Det ved han jo også godt, men vælger at spille dum for at tale til den nedre del af fansegmentet. Tag dig sammen.
Venstrefodet fjols 15:06          
Sjovt som FCK-folk snakkede om, at Zeca var færdig for bare tre uger siden, og nu er han pludselig den bedste spiller i Suppen.

For et par år siden var han den bedste spiller i Suppen, men manden er blevet alt for langsom i både tanker og handling. Uden tvivl er han stadig vigtig for FCKs hold, fordi han er en fighter og leder, men som fodboldspiller er han langt fra fordums styrke.

Og nu er han selvfølgelig fuldstændig færdig. En stærkt nedadgående kurve, der så eskalerer i en skade, der holder ham ude i en hel sæson.

Jeg er desuden vild med Bo H., men stop nu det der "Vi vil ikke tude over skader, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen vi har altså flest skader...". Det er så patetisk. Enten brokker du dig over skader, eller også gør du ikke.
billebums 15:07          
Jeg synes der er væsentlig forskel på langvarige skader og nogle småskader hist og her. Nogle af dem valgte man vel også at spare mod SE, fordi man spillede Europæisk i torsdags og står over for AaB i pokalen på torsdag?

BoH strammer den godt nok med sådan en udtalelse.
stik i rend dreng 15:11          
Åh nej, har Bo nu også udviklet sig til en idiot.

FCKs problem er jo ikke antal skader men positionerne. Det ved han jo også godt, men vælger at spille dum for at tale til den nedre del af fansegmentet. Tag dig sammen.
Hvorfor føler du som FCK fan dig truffet her? Han siger da ikke noget om at FCK flæber, eller ikke er berettiget til at flæbe eller lignende. Han udtaler sig udelukkende om vores egne aktuelle skade situation - som han ikke har tænkt sig at beklage sig over?
Jeg er desuden vild med Bo H., men stop nu det der "Vi vil ikke tude over skader, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen vi har altså flest skader...". Det er så patetisk. Enten brokker du dig over skader, eller også gør du ikke.
Synes du han tuder over det?
Slettet(220956212911) 15:13          
Venstrebenet

Du forstår jo tydeligvis ikke hvad folk mener når de siger han er færdig. De mener jo selvfølgelig at han grundet sin alder, vil være tæt på udløbsdatoen når han er tilbage fra skade. Zeca er da klart en af de bedste af bolden på midtbanen, men ikke samme niveau med bolden.

OT

så har han da tabt sutten, Bo H, hvis han synes en skade til Marrony er det samme som en skade til Zeca eller Falk, og at Junio er ude i en måned, og cajuste får en pause.
Mandag 6. december