Luk

FCM-profiler undgik interviews: Praktiske fejl

| 3F Superliga | 25 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,97 3,50 3,50
bet365 1,90 3,40 4,00

I kølvandet på 1-1-skuffelsen mod Vejle nægtede to FCM-profiler at stille op til interview, ifølge Nent. FCM's indtryk er ikke, at der blev nægtet interviews, men i stedet var der tale om fejl.

Mandag aften smed FC Midtjylland på skuffende vis en 1-0-føring mod Vejle, og topholdet måtte i stedet nøjes med 1-1 og et point.

Det spredte stor skuffelse i FCM-lejren, og efter kampen var hverken rutinerede Henrik Dalsgaard eller Erik Sviatchenko så til rådighed til interview på TV eller blandt de skrivende journalister. 

Men der var ifølge FCM's kommunikationsansvarlige, Mads Hviid Jakobsen, ikke tale om, at FCM-spillerne nægtede at stille op, fortæller han til B.T.

I stedet siger han, at der skete praktiske fejl i samarbejdet med Nent, der dækkede kampen på TV.

- Man kan så sige, at der blev begået nogle praktiske fejl i forhold til kommunikationen efter kampen mellem os og Nent, og vi har derfor også talt med dem i dag, så vi fremadrettet sikrer os, at det bliver håndteret optimalt, siger Mads Hviid Jakobsen til B.T. uden dog at komme ind på, hvilke fejl der lå bag.

I stedet for Sviatchenko og Dalsgaard blev unge Gustav Isaksen sendt ud til pressen, og det ser Mads Hviid Jakobsen intet problem i, da han trods sine 20 år er vant til at tale med pressen efter 69 kampe for FCM's førstehold.

FC Midtjylland overvintrer på 3F Superligaens førsteplads og har to point ned til andenpladsen FC København.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 19. januar