Luk

FCM regner med knap 5.000 til guldbrag

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 2,05 3,80 3,20
Oddset 2,10 3,90 3,15
YouBet 2,15 3,85 3,25

FC Midtjylland regner med at have knap 5.000 til næste torsdags guldbrag mod FC København, såfremt der endegyldigt åbnes op for flere tilskuere.

Når FC Midtjylland i næste uge får besøg af guldrivalerne fra FC København i 3F Superligaen, kan det være med knap 5.000 mennesker til stede på MCH Arena.

Tirsdag fortalte Socialdemokratiets kulturordfører Kasper Sand Kjær til bold.dk, at klubberne fremadrettet kan lukke langt flere tilskuere ind.

Divisionsforeningen har endnu ikke fået en konkret plan fra regeringen, men hos Superligaens tophold er man fuldkommen klar til flere tilskuere.

- Vi havde på forhånd lavet en plan for, hvordan vi kunne få knap 5.000 på stadion, så den plan går vi nu videre med, siger marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær til bold.dk.

- Vi sidder nu og finpudser planen, altså ser på, hvordan vi kan holde folk adskilt, hvordan vi lever op til afstandskrav, sørger for separate toiletter og så videre.

- Så vi er selvfølgelig rigtig, rigtig glade for nyheden, især fordi vores næste hjemmekamp er mod FC København, hvor vi har rigtig meget på spil og måske oveni købet kan vinde mesterskabet i den kamp.

Kan I nå effektuere planen til den tid?

- Ja, det skal vi nok nå. Det handler udelukkende om, at vi får et endeligt ok, både politisk set, men også i forhold til den plan, vi arbejder med.

- Vi har allerede haft en god dialog med politiet om planen, så vi tror, at vi hurtigt kan få det på plads, og vores erfaring er, at det er ganske hurtigt at få godkendt sådan en plan hos myndighederne, hvis ellers forarbejdet er i orden.

Sponsorer og sæsonkortholdere

At der kan komme knap 5.000 på stadion til kampen, betyder af gode grunde ikke, at der kan komme 5.000 tilskuere ind.

Af de 5.000 skal der fraregnes de personer, der skal til for at afvikle kampene, inklusiv spillere og trænere, tv-folk, kontrollører og deslige.

- Vi skal jo tælle en del med, og der er flere, end når vi har haft 500 på stadion. På banen bliver det nok stadig 11 mod 11, men derudover er der flere kontrollører, flere folk i boderne og meget andet.

- Det er sponsorer og sæsonkortholdere, som primært lukkes ind, men jeg tror også på, at der kan komme billetter i løssalg.

- Vi skal huske, at kampen ligger lige midt i sommerferien, så der er sikkert rigtig mange af vores normale gæster, som er på ferie, så selvom sponsorer og sæsonkortholdere normalt passer fint med 5.000, så kan der åbnes op for andre også, siger Rokkjær til bold.dk.

Preben Rokkjær siger videre, at sidste udmelding er, at det udelukkede er fans af hjemmeholdene, som lukkes ind på stadion.


Af Mikkel Nøhr

24 kommentarer

AuGuld 13:41          
Guldbrag? Hold nu kæft. De har allerede vundet...
Selv hvis vi vandt den kamp hvilket vi helt sikkert ikke gør så ville der stadig ikke være tvivl om hvor guldet ender i denne sæson. Sensations journalistik på højeste niveau..
Grevelund 13:48          
Er det bare mig eller er det vildt konkurrence forvridende, at et hold får flere fans i ryggen?

Brøndby havde 3000 mod FCK
FCK havde 300 mod FCM
FCM får så 5000 mod FCK

FCK får sikkert 10000 mod BIF til den tid...

Men er sikkert alene om den tanke
Sirlimpsalot 13:59          
Grevelund, jeg er helt enig i dine betragtninger. Jeg siger ikke at det havde ændret dit eller dat, men det er helt sikkert ikke ens for alle. Til grin.
HGW 14:01          
Er det bare mig eller er det vildt konkurrence forvridende, at et hold får flere fans i ryggen?

Brøndby havde 3000 mod FCK
FCK havde 300 mod FCM
FCM får så 5000 mod FCK

FCK får sikkert 10000 mod BIF til den tid...

Men er sikkert alene om den tanke
Ja det er du nok alene om og jeg tror bare vi skal glæde os over at der kommer flere og flere til, i stedet for at spekulere i de scenarier.

On topic: det hedder vel snarere guld overrækkelsen end guldbrag? Gad vide om FCK både overrækker guldet, laver æresport og alt det der. Mon ikke :-)
Grevelund 14:02          
Sirlimp

Tak. Men bliver hurtigt stemplet som dårlig taber, eller dårlige undskyldninger

Det burde være lige for alle, hvertfald indtil sæsonen slutter og så kører fuld skrald til næste sæson
kasperiano 14:09          
Jeg må også erklære mig enig med Grevelund. Det er helt vildt, hvor forkert det er ift. det sportslige.
Defensive Tunger 14:13          
Tak. Men bliver hurtigt stemplet som dårlig taber, eller dårlige undskyldninger

Det burde være lige for alle, hvertfald indtil sæsonen slutter og så kører fuld skrald til næste sæson
Det blev allerede konkurrenceforvridende det sekund vi blev enige om at spille Superligaen færdig på denne måde. Man fik ikke afsluttet de 26 runder på lige vilkår. Så allerede der var det jo ´snyd´
jeg er ret sikker på alle klubber gik med til at alternativet var værre end det at det hele skulle være helt fair, for det har det jo ikke været.
Havde FCK vundet samtlige kampe efter coronaen og taget mesterskabet så vil man jo også kunne sige at det var konkurrenceforvridende og at det ikke var sket hvis man havde fortsat.

Alternativet var bare at lukke sæsonen og glippe de mulige indtægter der har været ved at fortsætte under de forholde det nu engang bliver/blev.
Fredag 10. juli