LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM rejste sig og tævede afbudsramte AaB

| Superligaen | 49 kommentarer
FCM rejste sig og tævede afbudsramte AaB
Foto: Getty Images
Jakob Poulsen, Gustav Wikheim og Mikkel Duelund scorede målene, da FC Midtjylland sikkert slog et afbudsramt AaB-hold med 3-0.

AaB var svært afbudsramt, da de søndag gæstede FC Midtjylland til en 'revanchekamp' for sidste uges 3-3'er i Aalborg og stillede blandt andet med en noget uprøvet trebackkæde.

FCM manglede også flere folk, men midtjyderne virkede fra start ovenpå trods pokaldukkerten i Brøndby torsdag aften.

Efter fire minutter sparkede veteranen Jakob Poulsen FCM foran med 1-0 lige uden for feltet efter godt FCM-spil i højre side og en kikset clearing af gæsterne.

Efter et kvarter blev det også 2-0, da Frank Onyeka erobrede bolden fra en tøvende Robert Kakeeto, og slutteligt endte bolden hos Gustav Wikheim, der lynede for syvende gang i sæsonen.

FCM var generelt i kontrol med første halvleg, hvor AaB sjældent gjorde sig selv farlige. Der var spredte chancer i begge ender, men det forblev 2-0 ved pausen.

AaB åbnede anden halvleg langt bedre, og både Kasper Kusk og Wessam Abou Ali gik tester Jesper Hansen i FCM's bur.

Hos FCM havde Bozhidar Kraev flere nærgående indslag, og efter godt en time ramte bulgaren overliggeren med sit bedste forsøg.

AaB-keeper Jacob Rinne forhindrede flere gange et tredje FCM-mål, men efter 83 minutter gik den ikke længere.

Wikheim fandt indskiftede Mikkel Duelund, som efter en vending sparkede sit ottende sæsonmål i nettet.

FCM havde flere god bud på et 4-0-mål, men AaB 'slap' med 3-0. 

Med sejren har FCM to point op til Brøndby inden førerholdets hjemmekamp mod FC Nordsjælland søndag aften.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

49 kommentarer

Vangàrd 17:55          
Magtdemonstration af fcm. Godt spillet kamp hele vejen rundt. Taber Brøndby idag, så er mesterskabskampen HELT åben igen.

Off topic:
Jeg synes det er sørgeligt at fcm´s fan kultur er så svag. Der var kun en håndful på Brøndby stadion, hvor de spiller om at skal møde Silkeborg i Pokalfinalen. Idag (mod Aab) er der blot ca. 7200 tilskuere. Det sørgeligt. Mesterskabet er trodsalt ikke afgjort.
Nicomachus 17:56          
Damn.. Ud af de 11 folk som AaB havde på banen var der 1 forsvare i bagkæden - 8 midtbane spillere og 1 angriber. Så er det sku heller ikke let når.
Deja-Vu 17:58          
Svær som Midtjylland-fan ikke at være tilfreds med dagens præstationer, selvom det var på en billig baggrund. Holdet formåede at genrejse sig efter et par skuffende nederlag til Brøndby og en uafgjort mod AaB sidst.

Flere profiler manglede, og alligevel køres sejren sikkert og overlegen hjem. Det eneste at være utilfredse med, er vel at det kun blev 3-0. Der var chancer til mindst 3-4 mål mere.
Hamphandske 18:01          
Hvor er Flores da dårlig og kan ikke sætte en eneste. Alibispiller. En kæmpe gåde han er så stor en stjerne i Peru.
Travhesten 18:02          
@vangård
Enig. Bare vent og se. Den direkte guldduel på Brøndby stadion, trækker vel ikke mere end 70-80 Midtjylland fans.
Xinx 18:05          
Off topic:
Jeg synes det er sørgeligt at fcm´s fan kultur er så svag. Der var kun en håndful på Brøndby stadion, hvor de spiller om at skal møde Silkeborg i Pokalfinalen. Idag (mod Aab) er der blot ca. 7200 tilskuere. Det sørgeligt. Mesterskabet er trodsalt ikke afgjort.
Fair nok kritik af dagens kamp, men pokalsemifinalen lå på en torsdag (hverdag) aften i Brøndby ... Hvordan skal man trække tilskuere til fra Midtjylland?
SAaB 18:05          
En kæmpe gåde han er så stor en stjerne i Peru.
Egentlig ikke da han spiller super kampe på landsholdet. Nærmere en kæmpe gåde hvordan han kan være så anonym i superligaen.
Torsdag 25. april