Luk

FCM roser Div.-foreningen: Håber vi skal spille

| 3F Superliga | 9 kommentarer

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein håber og tror, at 3F Superligaen kan blive spillet færdig og roser Divisionsforeningen for deres udmeldinger. 

3F Superligaens førerholdet FC Midtjylland er ligesom alle andre danske klubber sat på standby af de nuværende udfordringer med coronavirus. 

Spillerne holder sig i gang med selvtræning, og alt taget i betragtning er midtjyderne ved nogenlunde mod.

- Vores største udfordring er, at vi ikke kan tilfredsstille vores fanskare og publikum i regionen. Det savner vi, og det er vi trætte af. Men min oplevelse i FCM og egentlig også samfundet generelt er, at de ansatte er ved godt humør og arbejder godt og selvstændigt.

- Akademispillerne for eksempel træner på livet løs og laver sjove øvelser for sig selv, så der er reelt set masser af gang i den og glæde. Men alle håber selvfølgelig, at det er hurtigt overstået, så vi kan komme i gang med kampene.

Superligaen er foreløbigt suspenderet på ubestemt tid, men Steinlein forholder sig udelukkede til Divisionsforeningens klare udmeldinger om, at man gør alt for at færdigspille sæsonen. 

Derfor er de økonomiske bekymringer hos FCM-direktøren ikke så store lige nu.

- Divisionsforeningen har virkelig været stærk i det her forløb og er virkelig trådt i karakter, synes jeg, og ud fra deres udmeldinger håber og tror vi derfor også, at alle kampene skal spilles.

- Og det er først hvis vi kommer hen til et sted, hvor kampene ikke skal spilles, at vi alle sammen kan blive lidt presset i forhold til nogle indtægter, som vi har budgetteret med.

- Men lige nu arbejder vi ud fra en plan om, at vi kommer i gang igen. Og med alle de initiativer, som regeringen har taget, så håber vi, at vi kommer i gang på et tidspunkt, siger Steinlein.

Fodbold kan hjælpe samfundet i gang
Steinlein vil ikke spekulere i, at turneringen muligvis ikke kan færdigspilles, og FCM derfor muligvis får tildelt et skrivebords-mesterskab.

- Både af økonomiske årsager, men også for publikums skyld håber jeg, at vi får - lad os sige maj og juni - tid til en masse underholdende kampe og både en pokalvinder og et mesterskab, der bliver afgjort i en stor fest. 

- Fodbolden kan være med til at hjælpe samfundet i gang igen med noget underholdning, og det håber jeg sker, siger FCM-chefen og fortsætter:

- Divisionforeningen har tydeligt sagt, at man gør alt for at færdigspille turneringen, og det bakker vi 100 procent op om. Det er det eneste rigtige at gøre, så vi får den bedst mulige afslutning på sæsonen.

- Det hører jeg også alle klubber bakke op om - blandt andet Silkeborg og deres sportschef Jesper Stücker, der meget flot bakker op om fællesskabet. Og det gør vi selvfølgelig også.

Jesper Stücker har over for TV3 Sport slået fast, at man respektere beslutninger, der er for helhedens bedste - også hvis det koster Silkeborg en nedrykning på skrivebordet, men man håber at få lov at spille om det på banen.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Pantic 11:49          
Skal da love for Steinlein har fået rost DF den seneste uge.

Alle håber at se normale tilstande. Spørgsmålet er nok nærmere hvornår.
Unhung_zero 11:51          
Nedlukningen af DK kommer til at vare 2 - 3 måneder. I hørte det her først.
Midtjylland<3 11:52          
De giver os vel ikke mesterskabet hvis han sviner dem til :D


Spøg til side, de har sgu gjort det godt, og CS er altid glad for at snakke med medierne
CCDK 12:10          
Nedlukningen af DK kommer til at vare 2 - 3 måneder. I hørte det her først.
Så vi skal have vores børn hjemme de næste 3 måneder?
Vi skal vel stadig betale til daginstitutioner :/
Buck'o 12:12          
CCDK

Ja for det er det solidariske at gøre lige nu.
Tøffe har altid ret 13:15          
FCM står vel i bund og grund også til at blive ramt hårdt med en forhammer da klubbens regnskaber er bundet 100% op på store salg da selve driftunderskuddet med afstand er det største i ligaen.

Som tingene er nu tror jeg på at sommerens transfervindue vil blive det mest fesne i mands minde da alle klubber - også de købestærke - vil have en noget strammere likviditet end normalt.

Derfor vil alle de indtægter man går glip af nu ramme hårdt i alle klubber - i enkelte ekstremt hårdt!
Midtjylland<3 13:18          
@Tøffe har altid ret

FCK bliver nu mere ramt.

FCK er også i underskud hvis de ikke sælger spillere.

Oveni det så er Lalandia lukket på ubestemt tid
Fredag 3. april