LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-svensker: Jeg er blevet mere aggressiv

| Superligaen | 1 kommentar
FCM-svensker: Jeg er blevet mere aggressiv
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Siden sit skifte til FC Midtjylland i sommer har svenske Joel Andersson taget gode skridt i sin udvikling. Han er blevet mere aggressiv, mener han.

Joel Andersson skiftede i sommer BK Häcken ud med en tilværelse i FC Midtjylland, hvor han har gjort det godt i det første halve år.

Han har således spillet 17 Superliga-kampe - 16 som en del af startopstillingen.

- Det har været rigtig godt. Det føles, som om jeg har taget skridt i min udvikling. Jeg er blevet mere aggressiv. Og så har jeg fået nye venner og er faldet godt til, siger Joel Andersson ifølge fotbollskanalen.se.

- Der er mere fysik og fart i Danmark. Det er mere fremad og aggressivt. Man skal altid være på tæerne. I modsætning til i Häcken så får jeg det at vide, hvis jeg er dårlig til træning. Man siger, hvad man synes og tænker, siger han.

Joel Andersson fortæller desuden, at han synes, han passer godt ind på wingbacken i FCM's system, hvor han har spillet både til højre og venstre.

- Jeg ser mig absolut mest som en mand til højresiden. Jeg har intet imod at spille til venstre, men jeg vil helt sikkert helst spille til højre. Men at skifte i hver anden kamp er måske ikke optimalt. Jeg har spillet mest til højre og har vikarieret lidt i venstre side, og det har været helt okay, siger Joel Andersson.

Den 22-årige svensker har kontrakt i FC Midtjylland helt frem til sommeren 2023. Han er i øjeblikket på tur med det svenske ligalandshold.


Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Easteregg 17:58          
Klasseback de har fået sig der :) savner dog stadig NK på nogle områder ;)
Fredag 22. marts