LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FCM tæmmede de tamme løver fra FCK

| Superligaen | 66 kommentarer
FCK's største aften: Ståle og spillerne ser tilbage på pragtpræstationen mod Atalanta
Bischoff om Vavro: Han er en overdrevet fed type
Bruun og Bischoff om Sotiriou: Fra skurk til helt mod Zenit
Ståle efter Zenit-kampen: Målet var midterforsvarets skyld
Ankersen: Hvis jeg ophæver offsiden, så tager jeg den på min kappe
FCM tæmmede de tamme løver fra FCK
I aftenens topopgør i Superligaen var FC Midtjylland overlegene på eget græs mod førerholdet fra FCK og vandt derfor fortjent med 3-1.

På en propfyldt MCH Arena var der lagt i kakkelovnen til et vaskeægte topbrag, da de forsvarende mestre fra FC Midtjylland tog imod ligaens tophold FC København.
 
Der var ingen nævneværdige overraskelser i begge mandskabers startopstillinger, hvor den nyudnævnte viceanfører for FCM Erik Sviatchenko skulle forsøge at holde FCK-angriberne stille.
 
Hos FCK var det endnu engang den tidligere FCM-akademispiller Viktor Fischer, der skulle slå slagets gang for løverne bag de to angribere Pieros Sotiriou og Dame N´Doye.
 
Hjemmeholdet viste sig farlige fra kampens start og kunne også efter et kvarters spil gå i front.
 
Marc Dal Hende headede Frank Onyeka fri i feltet, der blev mødt af en fremadstormende Jesse Joronen, der nedlagde den nigerianske offensivprofil. Straffespark til FCM.
 
Som sædvanlig var det Jakob Poulsen, som skulle tage sig af den opgave og efter et mindre tidsudtræk fik han sendt Heden i kog, da han sikkert skød FCM på 1-0.
 
Begge hold kom frem til chancer, men det ulvene, der kom frem til de største tilbud.
 
Først var Paul Onuachu tæt på efter 23 minutter, men den tårnhøje angriber tøvede forlænge med sin afslutning før Andreas Bjelland nåede at få tacklet af.
 
Med tre minutter tilbage af første halvleg var det så Onyeka, der kom tæt på FCM, da nigerianeren fik halet ind på Andreas Bjelland og prikket den fra ham. FCM-fløjen var nu alene igennem med Jesse Joronen men den finske målvogter fik reddet til hjørnespark. Det blev derfor ved 1-0, da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fløjtede til pause.
 
Samme kampbillede viste sig at være gældende fra anden halvlegs start, hvor begge mandskaber skabte chancer, men de klart største tilfaldt værterne.
 
Og efter 61 minutter blev hjemmeholdets føring fordoblet.
 
En god FCM-omstilling bragte FCK-forsvaret i ubalance, og så kunne Awer Mabil sende et indlæg i panden på en fremadstormende Paul Onuachu, der ubesværet udbygede FCM's føring.
 
2-0-målet var i øvrigt Onuachus anden sæsonscoring.
 
FCK havde stadig svært ved at spille sig frem til de helt store chancer, og der skulle en dødbold til, før løverne fik tændt liv i kampen igen.
 
Stadionuret havde rundet de 74 minutter, da Viktor Fischer sendte et hjørnespark fra venstre tæt ind mod FCM-feltet, hvor Dame N´Doye dukkede op og reducerede til 2-1.
 
FCM-spillerne appellerede for, at den senegalesiske angriber havde begået en forseelse på Tim Sparv, men dommerens fløjte forblev tavs og FCK´s all-time topscorer bragte hermed spændingen tilbage i opgøret.
 
FCK´s forhåbninger blev dog hurtigt punkterede, da FCM kom tilbage i en tomålsføring i det 84. minut.

Et indlæg fra australske Mabil blev ikke headet ordentligt ud af FCK-feltet og så dukkede Marc Dal Hende op, der resolut trykkede af og via en forsvarspiller snød Jesse Joronen i FCK-målet og bragte ulvene på 3-1.
 
Det blev ikke til mere for hverken FCM eller FCK, og værterne kunne derfor fortjent gå fra banen med de tre point i behold. FCM er nu kun et point bag FCK i Superliga-tabellen.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Mads Adam Wegener

64 kommentarer

Ludomania 19:58          
Jeg vil forfærdelig gerne hyle op om uretfærdighed og alt for fysiske kæmper. Men når dagen er gået så dømte dommeren en god kamp og så var Midtjylland bare mere klar i dag. Det lignede at FCK kom for at spille gå fodbold, det var Midtjylland forfærdeligt meget uenige i hvorfor de ganske enkelt overløb os.

Det eneste der reelt bekymrede mig i dag var at mange af spillerne stillede sig BAG en modspiller og undgik at være en del af spillet. N´DOye gjorde det efter det begyndte at se svært ud. Det er sjældent FCK spillere gør sådanne ting.

Fortjent FCM sejr på dagen, vi tager dem næste gang.
Foggy 19:58          
Intens og fysisk topkamp. Kan FCM holde det niveau, kan de sagtens gå hele vejen igen.

I næste runde må de dog godt tage en slapper.
Midtjylland<3 19:58          
Dødbolde
FCKNørrebro 19:59          
I fortjente sq sejren. Sikke dog en snitter
cornholio 19:59          
Hvordan tæmmer man allerede tamme løver? Altså, jeg ved hvad der menes, meeeen ...
Larsen13 19:59          
Hold da kæft en elendig præstation af FCK.. Resultat kunne godt være blevet langt værre! Også har vi åbenbart fået et FCM-kompleks.

Men man må alligevel give FCM, at det er godt klaret at begå så mange frispark og så få, hvad? 1 kort?
59HF 20:00          
Bjelland er piv ringe og alt snak om landsholdet må ophøre
Fischer er hjernedød at høre på når han påstår Brøndby er den største konkurrent -
FCM er jo mestre !
Lørdag 16. februar