Luk

FCM tæt på stor nedtur: Dårlig samvittighed

| Europa League | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Braga 3-2
Europa League Gruppe F
2' 1-0 Erik Sviatchenko
43' 1-1 Ricardo Horta
48' 2-1 Gustav Isaksen
85' 2-2 Wenderson Galeno
90' 3-2 Evander Ferreira

Gustav Isaksen var tæt på at blive skurken for FC Midtjylland med en kæmpe afbrænder, men det hele endte dog godt, da FCM i sidste ende vandt 3-2 over Braga.

Der var drama for alle pengene, da FC Midtjylland hjemme på MCH Arena slog Braga med 3-2 i et sandt drama, hvor Evander blev matchvinder på et straffespark dybt inde i overtiden.

Det så nemlig sort ud for midtjyderne, da gæsterne fra Braga udlignede til 2-2 kort før tid. Men i overtiden kunne midtjyderne juble over Evanders sejrsscoring.

Det var Gustav Isaksen især glad for efterfølgende, da han tidligere havde brændt en kæmpe chance ved stillingen 2-1 til FCM.

- Jeg er fandeme træt nu, men det var det hele værd. Jeg vil gøre det hele 10 gange igen.

- Det er nogle syge scener til sidst, og det er bare fedt. Da de scorer til 2-2, har jeg lidt dårlig samvittighed, for jeg skulle nok have scoret til 3-1. Men fuck det, udtaler Gustav Isaksen til TV2 Sport efter kampen.

Med sejren har FC Midtjylland nu deres skæbne i egne hænder. De skal nemlig blot slå Ludogorets i sidste runde, og så kan Bo Henriksen og co. booke en billet videre fra Europa League-gruppespillet.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

Tidligerebruger 21:17          
Var det ikke Lind der faldt sig til et straffe?
smartin23 21:18          
Det var jo ikke Isaksen der fik straffesparket. Det var Victor Lind.
fig 22:06          
2 mål på dødbolde
1 mål i åbent spil
40-60 boldbesiddelse

fcm scorer vel i snot 1/4 mål i åbent spil på tværs af alle turneringer?

fcm er ufattelogt ringe, men de har tydeligvis knækket europa koden, hvor man med held og på dødbolde kan knokle sig igennem

braga må ærgre sig big time, klasser bedre end fcm i begge kamp, men sådan går det nogle gange, når man møder et et meget ringere hold, braga faldt i søvn og fcm er jo gode på dødbolde

synd for braga
rillykke til fcm
Klausgl 22:22          
Så har de internationale dommere også smagt FCMs DNA... Fald, fald, fald jo filmere jo bedre... Ulækkert men godt for dansk fodbold.
bruger 185361 22:28          
Ja det er ufatteligt,at så ringe et hold kan vinde i Europa og føre superligaen ....hold nu op,hvor er de bare heldige og noget......uha uha og negativiteten stopper vel aldrig
Tidligerebruger 22:45          
Min kommentar måske vel smart - det var alene fordi der oprindeligt i artiklen stod det var Isaksen der fik det straffespark, det blev så hurtigt rettet og vinklet så det passede ind.

FCM spillede en god kamp! Isaksen et stort talent. At Lind gik helhjertet efter straffe og ikke efter bold er så en anden sag.
Tirsdag 7. december