Luk

FCM tager podiet i Årets Profil i Superligaen

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,45 3,70 2,07
Oddset 3,60 3,65 2,00
bet365 3,60 3,75 1,90

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko er kåret som vinder i Spillerforeningens Årets Profil i Superligaen. Han snupper prisen foran Frank Onyeka og Alexander Scholz.

FC Midtjylland vandt det danske mesterskab i sidste sæson, og siden har kaptajn Erik Sviatchenko nydt stor personlig hæder med officielle kåringer som årets bedste.

Nu er han også blevet kåret af sine 3F Superliga-kolleger, der hos Spillerforeningen har givet meningen til kende, om hvem der var sidste Superliga-sæsons største profil.

Det oplyser Spillerforeningen lørdag, hvor det også fremgår, at hans to holdkammerater Frank Onyeka og Alexander Scholz snupper de to andre pladser i top tre med.

Sviatchenko er glad for at få prisen fra kollegerne.

- Det er jo netop den største anerkendelse, man kan få, siger Sviatchenko og fortsætter:

- De (andre kåringer, red.) er også superfede at få, men den her er den, der måske rammer allerbedst. Den her og så den fra trænerne, fordi det er jo fagmændene. Det er dem, der præcis ved, hvor hårdt det er, og hvor svært det er at levere gang på gang.

- Når mine kolleger siger; vi synes, du har været god – du har faktisk været den allerbedste – så bliver man enormt stolt. Fordi det kommer fra ens kolleger, som er på samme niveau, som jeg er, og som render rundt hver eneste dag og træner og gør deres bedste.

Sidste år vandt FC Københavns Robert Skov prisen som Årets Profil.


Af Jonas Dalgård
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober