Luk

FCM-træner afviser motivationsproblem

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Atalanta - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (01/12)
Oddset 1,17 7,00 13,50
bet365 1,16 7,50 13,00

FCM-træner Brian Priske ser ikke motivationen som en udfordring i Superligaen, mens holdet spiller europæisk.

FC Midtjylland fik ørerne i maskinen, da holdet lørdag tabte med 1-4 til FC Nordsjælland på udebane i Superligaen.

Nederlaget var det første mod Farum-klubben i 15 kampe og faldt midt i et komprimeret program for midtjyderne, der i tirsdags mødte Liverpool.

FC Midtjyllands træner, Brian Priske, frygter dog ikke, at spillerne har problemer med at motivere sig i Superligaen, når der er mange Champions League-opgør i kalenderen.

- Jeg så ikke i kampen, at motivationen skulle være et problem, og det synes jeg heller, jeg har set i de andre kampe. Vi skal give kredit til FC Nordsjælland, der fik vist sin kvalitet, og jeg tror, at der er mange hold, der får problemer her, siger Brian Priske.

Alexander Scholz vikarierede som anfører mod FCN, hvor Erik Sviatchenko blev sparet. FCM-stopperen er ikke ligeså kategorisk i sin afvisning af motivation som et problem i Superligaen.

Han afviser selv at have problemer med at sætte sig op, men forstår godt, hvis det kan være en udfordring for andre i truppen.

- Især for de unge, der ikke er vant til det. Det kræver erfaring at skulle finde det rigtige spændingsniveau hver gang. Der er ikke særligt mange fra vores hold, der er vant til at stå i den her situation.

- Nogle gange er det sværere at finde det frem end andre gange. Jeg synes egentligt, folk prøvede at gøre det, de skulle, men det lykkedes ikke mod FCN, siger Alexander Scholz.

Cheftræner Brian Priske peger i stedet på et velspillende FCN-mandskab som årsagen til lørdagens nederlag. Han anerkender dog også, at de mange rotationer i midtjydernes startopstilling kan have en betydning.

- Selvfølgelig havde det en effekt, når vi roterede og fik nogle relationer på banen, der måske ikke sad lige i skabet. Resultatet kunne jo også have været det samme med Erik Sviatchenko og Paulinho på banen. Jeg synes ikke, der var en finger at sætte på de her drenges indsats.

FCM skal tirsdag møde Ajax i Champions League, inden FC København venter søndag i Superligaen.

/ritzau/


Af Jonas Nielsen

10 kommentarer

Fodbold er følelser 19:55          
Det er så sindsygt at Priske ikke kan sætte en finger på spillernes indsats. Kald nu bare for en gang skyld en spade for en spade. Det vil vise så meget mere ægthed fra cheftræneren..
Neigaard 19:55          
Sjovt jeg ser netop et motivations problem, dårlig ledelse ikke at kunne sætte holdet op til de vigtige kampe i superligaen, truppen har så meget kvalitet , men vi ser det kun i glimt.
Michael0610 20:29          
Har I flere "holdkæft" bolcher tilbage?
Boomhauer 20:58          
...og dertil skal lægges sidste uges kamp mod BIF, hvor FCM var ualmindelig heldige ikke at være bagud med 4-5 mål ved pausen. Men ok, da man så skifter til idealopstillingen får man vendt kampen - og det er da flot. Men heldige var de sgu´!

Pointen: Det kan godt være Priske ikke ser noget motivationsproblem hos "drengene på banen" - men han må vitterlig være bekymret over deres manglende automatismer (for nu at citere en gammel landstræner).
IkastFS 21:00          
Er der ikke en finger at sætte på drengenes indsats? Håber virkelig at det er sagt for pressens skyld, for hele første halvleg er vi helt væk. På intet tidspunkt er vi i nærheden af at kunne vinde en nærkamp, da vi konstant står flere meter fra vores markering! Anden halvleg begynder vi at spille bold, men der er stadig for lidt vilje til at jagte en bold der bliver tabt og det lander altså tilbage på den indstilling vi har til kampen.
Romeo Detlev 21:04          
Er det ikke bedre at sige at det selvfølgelig slider på motivationen at spille så mange kampe på så kort tid og at det må man prøve at arbejde med velvidende at man aldrig kan få sit hold sat ligeså meget op mod et SL-hold som er CL-hold
FarligeF 21:55          
Ved ikke om der er et motivations problem generelt, men hvorfor bliver man ved med at bruge Evander. Det svarer til at gå på banen med 10 mand. Man skulle tro det var en scoring til træning, da Drejer gjorde det til 1-1, hvis man ser hans manglende reaktion endnu engang.
Lørdag 28. november
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:31
McTominay forsvarer Pogba: Meget misforstået
02:31
Medie: FCK's tekniske direktør siger op
02:30
Liverpool-skuffelse i overtiden efter VAR-show
02:27
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:27
Koeman: Maradona kan hyldes med stor kamp
02:23
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:01
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
01:58
FCM og AaB holdt hinanden i skak i nulløsning
01:50
NFL-tråden III - Farewell Redskins
01:36
Koeman: Maradona kan hyldes med stor kamp
01:35
Benevento fightede sig til point mod Juventus
01:33
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
01:20
Effektive Alaves overrumplede Real
01:13
Brian Priske: Alle kan se at der er straffespark
01:11
Lucas Andersen: Vi har de største chancer
01:04
Medie: FCK's tekniske direktør siger op
01:02
Nicolai Boilesen: Man kan se at folk tvivler
01:00
McTominay forsvarer Pogba: Meget misforstået
01:00
Vred Henderson: Selv Brighton så ikke straffet
00:58
Kvist om Ståle-kritik: Må stå for egen regning
00:54
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
00:54
Leeds-slider: Vidste Raphinha ville score
00:54
Nicolaj Thomsen kan få FCK-comeback
00:52
Medie: FCK´s tekniske direktør siger op
00:52