LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-træner føler med skurken Helenius

| Superligaen Grundspil | 1 kommentar
FCM-træner føler med skurken Helenius
Foto: Getty Images
FC Midtjylland-træner Kenneth Andersen kan godt sætte sig ind i Nicklas Helenius' situation ved straffesparket, hvor angriberen måtte vente lang tid på at sparke.

FC Midtjylland hentede fredag en 3-0-sejr over formstærke OB, selvom fynboerne undervejs brændte et straffespark.

Nicklas Helenius var synderen - men han måtte også vente flere minutter på at sparke, da der var røg på banen. FCM-træner Kenneth Andersen kan godt sætte sig ind i situationen.

- Det er dommerens skøn, det ved jeg simpelthen ikke. Men hvis jeg skal sætte mig i Helenius' sko, er der vel ikke noget værre som straffesparksskytte end at skulle vente alt for længe på at sparke, siger Kenneth Andersen og tilføjer om kampen:

- Jeg er meget tilfreds, især med vores første halvleg. Udover en lidt vaklende start kom vi rigtig godt ind i det og kontrollerede første halvleg. Vi skabte de chancer, vi gerne ville.

- Det var ikke et nemt hold at være oppe imod, især med den periode de har været inde i. I anden halvleg gik de højere op og trykkede, men trods det kontrollerede vi det fint nok.

- Derudover er det rigtig flot, at Jesper (Hansen, red.) holdt os inde i kampen, for det kunne have været noget andet, hvis de havde reduceret til 2-1.

Ros til nye folk
Rasmus Nicolaisen og Mayron George var med fra start for FC Midtjylland fredag, og dem var Kenneth Andersen fint tilfreds med - også selvom førstnævnte modtog marchordre kort før tid.

- Som Rasmus selv sagde, da han gik ud: 'Det var lidt dumt', men ellers synes jeg, han slap rigtig fint fra det.

- Det, synes jeg også, at George gjorde, for det er svært at skabe chancer mod dem, og de har ikke lukket mange mål ind.

FC Midtjylland indtager med sejren førstepladsen i Superligaen.

Kasper Clausen / sara@bold.dk


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

1 kommentar

puting kuneho 11:58          
Vildt hvis marc dal hendes kommentar om at det ikke gjorde så meget at fcm fans brugte pyro, ikke får et efterspil... Han talte jo som om det var godt de gjorde det
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april