Luk

FCM-træner: Forbereder os til Ferencvaros

| Europa League | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

FC Midtjylland-træner Jess Thorup kræver fokus i dagens returkamp mod Derry, men erkender også, at opgøret fungerer som forberedelse til det sandsynlige møde mod Ferencvaros om en uge.

FC Midtjylland spiller torsdag returkamp mod Derry City i Europa League-kvalen, men efter sidste uges 6-1-sejr i Herning er det så som så med spændingen.

Cheftræner Jess Thorup kræver dog fokus fra sine spillere.

- Man sidder måske derhjemme og har en fornemmelse af, at vi er på ferie og bare skal have denne kamp overstået, men det er bestemt ikke tilfældet. Det er en vigtig del af vores forberedelser. Man skal huske på, at vi har kun været i gang i 14 dage plus det løse, og vi har forhåbentligt en lang og spændende sæson foran os.

- Kampen er endnu et vigtig skridt i forhold til at videreudvikle vores spil og forberede os. Derfor skal vi have fuld fokus, og vi stiller med det hold, vi mener, er det stærkeste på dagen, siger Thorup til FCM TV.

Thorup erkender, at han ser fremad mod større opgaver end Derry.

- Det er ingen hemmelighed, at vi kigger fremad mod næste torsdag, hvor det ligner en kamp mod Ferencvaros. Det er et godt ungarsk hold, der har spillet mange internationale kampe, siger FCM-træneren.

Ferencvaros har en 2-0-føring med i bagagen inden deres returkamp mod lettiske Jelgava på udebane i aften.


Af Mikael Blond
Fredag 3. december
Torsdag 2. december