Luk

FCM-træner: Har den dybeste respekt for EfB

| Superligaen | 8 kommentarer
Danmarks dyreste fodboldspiller skiftede til rivaler: FCK var ikke tilfredse
Et kig i spåkuglen: Her er Poul H. og Tøftings bud på, hvordan Superligaen ender
Skuffet Esbjerg-træner: Vi dominerede anden halvleg - men taktikken skal nok skaffe os point
Dal Hende bekræfter: Jeg har aftalt med FCM, at jeg har spillet min sidste kamp
FCM-anfører efter bænkplads: Jeg er enormt skuffet
FCM-træner: Har den dybeste respekt for EfB
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Hobro
Superligaen Grundspil (21/07)
bet365 1,85 3,50 4,20
NordicBet 1,89 3,55 4,30
Oddset 1,90 3,50 4,20
Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen udtrykker stor respekt for bronzevinderne Esbjerg før fredagens premiere. 

Esbjerg sikrede sig i slutningen af maj bronzemedaljerne, da de slog FC Midtjylland med 2-1 i Herning og dermed brød en langvarig dårlige stime mod midtjyderne. 

Siden har vestjyderne også slået FCM med 2-0 i sommeropstarten, og fredag går det så løs mellem netop FCM og Esbjerg i Superliga-premieren. 

- Vi skal da have sat en stopper for de Esbjerg-sejre, siger FCM-træner Kenneth Andersen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- I sidste sæsons afsluttende kamp havde de to hold forskellige grader af motivation, og træningskampen for nylig var et opgør, hvor vi skiftede meget ud og stillede i nye formationer. 

- Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at vi har den dybeste respekt for Esbjerg fB, og vi ved, der venter os en hård og svær kamp. 

FCM er uden sejr i sine seneste tre sæsonpremierer - 2-2 mod Randers i 2016, 0-4 hos Brøndby i 2017 og 0-0 mod AGF i 2018. 

Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

Solid Bold 11:29          
Denne gang skal de bare ned med nakken!
puting kuneho 11:31          
Indrømmede han lige der at fcm ikke var motiveret til at kæmpe ordentligt i den sidste kamp mod efb i ligaen.. Skidt udmelding i forhold til OB mv. At man ikke kæmper, uanset hvad. Det har jo betydning for andre hold
Juniorx 11:37          
gad godt vide hvordan han lykkes med at holde alle spillere i en 34 mands trup motiveret. det virker jo, syntes bare det er en vild trup. Håber sgu de får nogle tæv i denne sæson. Skod klub...
Densestar7430 11:38          
Det er jo ikke noget at indrømme? Der er jo ikke nogen der bevidst har sagt at de ikke vil være motiverede til denne kamp, men det er helt naturligt at et Esbjerg hold der kæmper for medaljer er mere motiverede til at vinde end et hold der intet har at spille for.

Prøv at se på FCK´s pointsnit fra før og efter de matematisk havde sikret sig mesterskabet. Det er skam helt naturligt.
DJ89 11:42          
Selvfølgelig er motivationen da ikke den samme, som hvis du FCM for eksempel kunne have sikret sig guld i den kamp. Det er da logik for burhøns. Og ja, kig på FCK´s pointgennemsnit fra de sæsoner hvor de er blevet mestre inden sæsonen var slut. Det er jo helt naturligt.
Villafan1 12:17          
Tabte OB ikke til BIF i sidste kamp ? Så FCM-Esbjerg havde jo ingen betydning for 3. pladsen - den havde Esbjerg jo nappet selv med nederlag til FCM
bruger 156353 12:26          
Ja juniorx det er godt nok en skod klub, hvad har de da præsteret over de sidste 5 år (sarkasme kan forekomme)? Fire medaljer: 2 guld, en sølv og en bronze. Det er vel kun FCK der kan prale med lige så flotte eller bedre resultater. Forza Fcm
Onsdag 17. juli