LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-træner: Rilwan skal skydes af i topform

| Superligaen | 5 kommentarer
FCM-træner: Rilwan skal skydes af i topform
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Rilwan Hassan kommer næppe af sted denne sommer, men klubmanden fortjener om nogen et stort skifte sydpå, mener FCM-træner Jess Thorup.

Rilwan Hassan åbnede denne sæson stærkt med blandt andet et par mål i Europa League-kvalen, men siden røg den 27-årige kantspiller på skadeslisten, og seneste startplads ligger efterhånden mere end syv måneder tilbage.

Efter et tilbageslag står det klart, at han ikke får minutter i sæsonens sidste kampe, men klubmanden er godt på vej tilbage.

- Det er synd for Rilwan, for han har virkelig arbejdet hårdt for at komme tilbage. Men lur mig om ikke vi se ham tilbage i styrket udgave fra starten af næste sæson. Det håber og tror jeg, siger FCM-træner Jess Thorup til bold.dk.

Hassan har flere gange stået på affyringsrampen i FCM, men han er med ni sæsoner og 246 kampe den spiller i den nuværende trup med flest sæsoner og kampe.

Thorup håber, at Hassan forlader FCM i topform.

- Rilwan har virkelig fortjent at komme af sted. Han har været en tro tjener for FCM, og han har om nogen aftjent sin værnepligt.

- Men vi skylder ham, at han slutter af på toppen og kommer af sted til en stor klub på et højt niveau, siger Thorup og tilføjer:

- Selvom vi har europæiske kampe i starten af næste sæson, hvor han forhåbentligt kommer til at vise sig frem, så er det ikke videre realistisk med et sommerskifte. Det ligner, at han nok må vente til vinter.

Hassan og FCM har papir på hinanden frem til sommeren 2019.

mikael@bold.dk

Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts