LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM tror på guld: FCK er ikke uovervindelige

| Superligaen | 14 kommentarer
'Internationalt niveau' - Solbakken hylder N'Doye efter to kasser mod FCM
Viktor Fischer om guldbraget: Min fornemmelse var, at det var en magtdemonstration
Sviatchenko: FCM smagte egen medicin - vi tabte på to dødbolde
Klasseforskel i Parken: N'Doye stråler i FCK's 3-0-sejr over FCM
'Guldsmag i munden' - Dame N'Doye laver SUBLIM detalje og scorer til 3-0 for FCK
FCM tror på guld: FCK er ikke uovervindelige
Foto: Getty Images
Selv om FCK er fem point foran FCM, så er optimismen i guldkampen stadig stor i Herning ifølge Jakob Poulsen.

FC Midtjylland har fem point op til FC København, inden de to hold brager sammen i Superligaen torsdag i den kommende uge.

Det stod klart, da midtjyderne søndag vandt 2-0 over OB.

I Herning føler man sig dog ikke presset til at skulle vinde begge opgør mod FCK i mesterskabsspillet for at blive dansk mester. Det vurderer FCM-anfører Jakob Poulsen.

- Vi kan godt blive mester, selv om vi ikke vinder begge kampe mod FCK, men vi må selvfølgelig ikke tabe nogen af kampene.

- Hvis vi vinder på torsdag, er FCK kun to point foran, og jeg synes ikke, de ser uovervindelige ud, siger Jakob Poulsen.

Han mener, at FCK gør, som FCM gjorde sidste år, hvor holdet vandt, selv når det ikke spillede godt. Det åbner dog også for pointtab til FCK, mener Jakob Poulsen.

- De kører FCM-stilen fra sidste år, hvor de får tre point, selv om spillet ikke altid er fantastisk.

- Både mod OB og mod Esbjerg har der været muligheder for, at de kunne smide sejren, siger Jakob Poulsen.

FCM's cheftræner, Kenneth Andersen, vil ikke fokusere på FCK, fordi midtjyderne alligevel ikke kan gøre så meget, hvis FCK vinder sine kampe.

- Hvis vi begynder at holde fokus på, hvordan det går FCK, mister vi fokus på det, vi selv kan gøre.

- Det er lige så vigtigt for os, at vi efter to uafgjorte kampe viste vores udtryk, at vi skabte chancer, og at vi holdt målet rent, siger han.

Kenneth Andersen vil først kigge på FCK i de kommende dage for at forberede sig selv og holdet på kampen torsdag, men han ved, at det bliver en svær opgave.

- Vi skal præstere som i dag, og som vi gjorde senest i Parken, så der skal meget til, men det kan vi også, siger Kenneth Andersen.

/ritzau/


Se Chelsea - Burnley Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

14 kommentarer

CCDK 21:56          
Vi er bestemt ikke uovervindelige men det er fcm slet heller ikke. Tror vi napper dem i PARKEN. Så er det mesterskab hjemme
davidbowie 22:01          
FCM stilen?? De kører den stil som FCK altid kører... hvis man ser bort fra sidste års svipser
mr nice 22:30          
Kenneth Andersen, i skal spille meget bedre torsdag i parken, hvis i skal have en chance rystende dårlig bold i dag mod et rystende svagt OB hold, som vel næppe havde et forsøg indenfor rammen, George er så uskarp, og Poulsen på midten er langt langt fra tidligere styrke..
bt27 22:33          
Enig med Jakob P.
Fck virker på ingen måde skræmmende og de spiller sjældent 90 gode minutter.
Tror den der vinder kampen torsdag vinder mesterskabet. Uafgjort giver FCK fordel. Stor fordel nok. FCM har BIF og OB ude.
FCK slap fra Odense og Brøndby med 6 point. Ikke helt fortjent, men det var to svære udekampe der blev overstået
Deja-Vu 22:47          
Taget i betragtning at vi ikke har spillet en god ligakamp siden november og at FCK har alle marginalerne med sig for tiden, gør at jeg ikke rigtig tror på at vi for andet år i træk kommer fra baghjul i den afgørende fase.
FCK er modsat Brøndby også langt mere erfaren i denne fase, så det bliver langt svære end sidste sæson.

Når det er sagt, betyder det selvfølgeligt ikke at vi skal ligge os ned, og acceptere at den kun bliver til sølv i år. Kan vi mod forventningerne slå FCK i parken, kan det give et stort psykologisk rygstød, der kan skabe lidt spænding. En sejr er dog et must, hvis guldet stadigt skal være en mulighed.
schmede 06:54          
Nej FCK er ikke uovervindelige og har ikke spillet særlig godt I 2019, men har dog været det bedste hold i foråret, og var en klasse over alle andre i efteråret. Fcm har ikke spillet som et mesterhold i denne sæson, og gjorde det egentlig heller ikke sidste sæson.
Så den logik tager dem ikke langt.
Bløde babser 08:01          
Kenneth Andersen vil koncentrere sig om sig selv, Poulsen giver en detaljeret forklaring på FCK der vidner om det med at koncentrere sig om sig selv.....bare er noget de siger.

Det fint hvis de gør som Kenneth Andersen siger og spiller som sidst de var i Parken. Der fik de nemlig fortjente bøllebank af FCK. Den tager vi gerne igen.

FCK fører ikke bare med fem point. Målscoren er også makrant bedre. Så længe man ikke taber på torsdag, bliver det meget svært for FCM at hente os. Lige meget hvor mange referencer folk kan smide til sidste år.
Mandag 22. april