Luk

FCM vendte nederlag til sejr: Vi ændrede intet

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Atalanta
Champions League gruppe D (21/10)
YouBet 5,20 4,55 1,62
Oddset 5,50 4,50 1,55
bet365 5,50 4,50 1,53

Anders Dreyer og FC Midtjylland ændrede ikke i taktikken i pausen af opgøret mod OB, hvorefter midtjyderne i anden halvleg vendte et 1-0-nederlag til en 3-1-sejr.

FC Midtjylland var lørdag bagud med 1-0 til OB, da de to mandskaber gik til pause i omklædningsrummene på MCH Arena.

I værternes omklædningsrum blev der dog ikke talt taktik, fortæller midtjydernes Anders Dreyer, der trods resultatet var tilfreds med spillet i første halvleg.

- Vi kan være foran med tre eller fire mål i pausen, men er bagud med 1-0. Det er det, vi snakker om i pausen, at vi skal lade være med at kigge på måltavlen. Vi skulle bare spille, og så skulle det nok komme. Vi justerede intet i anden halvleg, så det gjaldt bare om at få den første pind ind, siger han til TV3 Sport efter kampen og sætter ord på onsdagens kamp i Champions League.

- Det bliver super fedt. Nu skal vi have afrundet den her kamp, og så ser vi frem mod onsdag. Det største ved at spille Champions League er at spille mod de største hold og de bedste spillere. Det er det, man har set, da man var yngre og også nu, så nu glæder vi os til at være en del af det, tilføjer han.

Onsdag lægger FC Midtjylland græstæppe til opgøret mod Atalanta i midtjydernes første kamp nogensinde i Champions Leagues gruppespil.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Lasse Rene
Tirsdag 20. oktober
Mandag 19. oktober