Luk

FCM vil sælge: Midtbanetrio kan blive til én

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Mesterskabsspil (19/05)
Oddset 2,40 3,50 2,90
bet365 2,37 3,60 2,70

FC Midtjylland kommer ikke til at holde på den nuværende trup til sommer, hvor der blandt andet kan blive solgt fra midtbanen, fortæller Claus Steinlein.

Det var egentlig planen, at FC Midtjylland allerede før denne sæson skulle have solgt en eller flere profiler, men det satte coronavirussen en stopper for.

Om få måneder er sæsonen forbi, og transfervinduet åbner igen, og denne gang kommer der til at ske salg fra heden, fortæller direktør Claus Steinlein til Tipsbladet.

- Der er vi i en anden situation end sidste år. Da var der corona, markedet var lukket. Vi havde lovet nogle spillere (at de ville blive solgt, red.), men kunne godt få dem med et år mere. Nu har de brugt et år mere, end nogle af dem havde forventet. 

- Til gengæld fik de muligheden for at spille Champions League, så det har ikke været med armen på ryggen. De synes også, det har været fedt at tage et år ekstra, siger Claus Steinlein til Tipsbladet.

Foruden forsvarsprofilerne Alexander Scholz og Erik Sviatchenko har FCM en attraktiv midtbanetrio bestående af Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste og Evander, og der kan meget vel blive skiftet ud på den position.

Claus Steinlein kalder chancen, for at de alle tre bliver i FCM til næste sæson, for minimal og siger, at det godt kan være, der kun er en enkelt af Onyeka, Cajuste og Evander tilbage.


Af Martin Schmidt
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj