Luk

FCM vil tage europæisk tempo med i SL

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 4,75 4,00 1,66

Erik Sviatchenko håber, at FC Midtjylland kan tage de gode takter og tempoet fra Europa League med til mødet med SønderjyskE.

FC Midtjylland måtte i torsdags nøjes med 1-1 mod Røde Stjerne i Europa League, og her mente midtjyderne igen, at de skulle have vundet.

- Det er lidt den samme følelse som mod Ludogorets, hvor vi også følte, at vi skulle have haft en sejr. Vi dominerede, var aggressive og var fremadrettede i vores udtryk lige efter planen, og det kunne man se gennem 90 minutter.

- Det er bare ærgerligt at få en kold klud i hovedet ved deres mål til 1-0 på en simpel standardsituation. Sådan er det i europæiske kampe. En enkelt fejlplacering eller et uheldigt nedfald kan koste et mål, og det har vi oplevet i to kampe nu, siger FCM-anfører Erik Sviatchenko til klubbens hjemmeside.

Forsvarsspilleren ser nu frem til at få besøg af SønderjyskE søndag aften.

- Det er to forskellige turneringer, og det er anderledes at spille 3F Superliga, men vi skal selvfølgelig tage de gode ting fra torsdag med til SønderjyskE-kampen. Vi skal være i stand til at tage tempoet med over til den kamp. Vi har været gode til at omstille os til en ny opgave mange gange, og det er jeg sikker på, vi kan igen.

- Og så vil vi selvfølgelig gerne finde tilbage til det udtryk, vi havde mod AGF for to uger siden. Den første halve time i den kamp var outstanding. Vi var skarpe i alle spillets facetter, og det håber og tror jeg på, at vi kan finde frem igen mod SønderjyskE, siger Sviatchenko.

FC Midtjylland tager imod SønderjyskE klokken 18 søndag aften og kan enten fastholde eller udbygge afstanden til FC København i tabellen afhængig af resultatet mellem Brøndby og FCK fire timer tidligere.

Før de to kampe har FCM tre points forspring på førstepladsen.


Af Martin Schmidt
Mandag 6. december
Søndag 5. december