Luk

FCM'er bomber i Tyskland: Vild med det

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Ingolstadt - Darmstadt
2. Bundesliga (22/01)
Oddset 4,10 3,70 1,80
bet365 4,33 3,75 1,83

FC Midtjyllands Luca Pfeiffer har i den grad fundet formen under et udlån i Darmstadt, og han jubler over lejeopholdet, der hidtil har budt på 13 mål i 16 kampe.

FC Midtjylland hentede i 2020 den tyske angriber Luca Pfeiffer i Würzburger Kickers, men med 17 kampe og to mål var begyndelsen i klubben ikke nogen stor succes sidste sæson.

Derfor blev han i sommer udlejet til Darmstadt i 2. Bundesliga i hjemlandet, og her har Pfeiffer for alvor fundet målformen frem med 13 kasser i 16 kampe, og det vækker selvsagt stor glæde hos den 25-årige angriber.

-  Alt går rigtigt godt, og jeg er vild med at være i Darmstadt. Der er styr på alt i klubben, og min familie er kun en halvanden times køretur væk. Samtidig går det også godt på banen, siger han til FCM.dk og tilføjer:

- Det var helt klart det rigtige for mig at blive lejet ud. Sidste år var svært for mig, idet jeg var langt væk fra min familie og venner, så på den måde er jeg glad for at være tilbage i Tyskland. Det er selvfølgelig meget nemmere at forstå det hele i en tysk klub, men det hjælper også på mit niveau at spille fast fra start.

Pfeiffer fortæller, at han har opbygget stor selvtillid hos Darmstadt, der er nummer to i 2. Bundesliga, men han har endnu ikke gjort sig store tanker om, hvad han vil gøre efter sæsonen, når lejeaftalen udløber.

- Der er stadig lang tid tilbage af sæsonen, så jeg har ikke tænkt så meget over, hvad der skal ske efterfølgende. Som sagt kan jeg rigtig godt lide at være i Darmstadt, og jeg fokuserer bare på at blive ved med at gøre det godt her. Men jeg har stadig kontrakt med Midtjylland, og så må vi se til sommer.

Hans kontrakt med FCM løber til sommeren 2024.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

JEGerUenig 20:33          
Syntes FCM skulle sælge ham, tror aldrig han kommer til slå igennem i FCM og med hans succes, i Tyskland er der god chance for FCM stadigvæk kan lave et godt profit på ham.
Peter Nielsen 23:06          
Han lader til at være brandvarm for tiden, så det giver god mening at sælge. Der er jo ingen garanti for at han kan fortsætte målformen hvis han næste sæson bliver hentet "hjem" til FCM. FCM skal bare krydse fingre for at han fortsætter målformen sæsonen ud, så skal der nok komme et bud de ikke kan sige nej til.
NAsMaR 09:46          
Ring til Steinlein, sofa eksperterne har talt.

Hvis man tror på ham, skal han vel hjem. Gør man ikke, så skal han jo enten fortsætte der eller til en anden klub.

Men det handler også om, hvad der sker i truppen. Det kan være nemmere at få en angriber tilbage der kender klubben kontra at hente en udefra, hvis man nu skal ud og hente en. Omvendt skal man ikke det, så er det jo svært at se ham slå Brumado af, af hvad vi har set indtil videre og så vil man jeg da hellere at vi satser lidt på Hansen og Lind som anden violin.
cloc 10:01          
Da ret imponerende, hvis det er som jeg tror at niveauet er over suppen. Godt gået!
SotD 10:27          
Det handler vel først og fremmest om de bud der kommer. FCM har været gode til at sælge - både spillere der har været gode i FCM og spillere der ikke har. Hvis man vurderer at de tilbud der måtte komme har mere værdi end han kan skabe ved at komme retur er det vel en no-brainer.

At han ikke har slået til endnu i FCM er da ikke ensbetydende med at det ikke kommer til at ske. Lange Paul var dælme længe om at få motoren i gang for alvor.
44 14:55          
Han har spillet fantastisk, længere er den ikke. Skal dog siges at spillestilen i Darmstadt er anderledes end i FCM.
Fredag 21. januar