Luk

FCM'er efter FCK: Karrierens største oplevelse

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
27' 0-0 Evander Ferreira
47' 0-1 Junior Brumado

FC Midtjyllands reservekeeper Elias Rafn Olafsson kalder søndagens 1-0-sejr over FC København for karrierens største oplevelse.

Normalt står Jonas Lössl i målet for FC Midtjylland, men på det seneste har landsholdsreserven været ude med en skade.

Det har givet plads til Elias Rafn Olafsson, der søndag var i buret til sin blot fjerde FCM-kamp, da midtjyderne gæstede ligarivalerne fra FCK i et propfyldt Parken.

FCM endte med at vinde 1-0 efter at have spillet over en time i undertal, og den 21-årige islænding spillede en stor rolle, da han ofte måtte gribe en på flere FCK-indlæg.

Efter kampen var FCM-reservekeeperen særdeles glad for oplevelsen, der strøg direkte ind på førstepladsen over oplevelser i karrieren.

- Det var fantastisk fra os, og vi stod sammen, selv om vi var en mand nede i Parken. Det er helt klart den største oplevelse i min karriere indtil videre. Jeg har ikke ord for det. Fansene var fantastiske, så jeg føler mig virkelig glad, siger Olafsson.

Er du den nye førstekeeper i FCM?

- Vi må se. Jonas og jeg arbejder tæt sammen, og hvis det er ham, der spiller, så støtter jeg ham, og hvis jeg spiller, så forventer jeg, at han gør det samme.

Men det bliver vel svært at bænke dig efter det her?

- Vi må se, hvad træneren beslutter.

Træneren, Bo Henriksen, var efter kampen meget, meget tilfreds med Olafsson, og han fortæller, at der bliver tæt kamp om at være førstemålmand. Det kan du læse her.

Den over to meter høje målmand har været i FCM siden 2018, hvor han blev hentet til fra islandske Breidablik.

Siden har han været udlejet til Aarhus Fremad og FC Fredericia, men han vendte altså tilbage til Heden i sommer for at være en del af målmandsteamet, som tæller Lössl og Jared Thompson, der er hentet i Brentford.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober