Luk

FCM'ere lagde sig ned: Sådan er topfodbold

| 3F Superliga | 50 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
27' 0-0 Evander Ferreira
47' 0-1 Junior Brumado

FC Midtjylland-kaptajnen Erik Sviatchenko fortæller, at det er en del af topfodbold, at man med kløgt kan lægge sig ned for lige at få pusten. Det frustrerede FCK'erne, siger han.

I anden halvleg af søndagens topbrag mellem FC Midtjylland og FC København kom temperamenterne i kog flere gange.

FCK-lejren virkede noget utilfreds med, at gæsterne, der var i undertal og kæmpede for at hive 1-0-sejren i land, ofte gik til jorden og dermed trak tiden.

Efter kampen fortæller Erik Sviatchenko, at det er en del af topfodbold, at man med kløgt kan lægge sig for at få en puster.

- De var frustrerede over, at vi lagde os ned. Men vi lagde os ned, når vi blev ramt, og det er jo en fornemmelse, de havde, det var frustrerende, siger han og tilføjer kilden til FCK's frustrationer:

- Men sådan er topfodbold, at man skal være kløgtig. Nogle gange bliver man ramt, og nogle gange rammes man hårdt og andre gange mindre hårdt, men man lægger sig ned for at få pusten, og sådan er det i topfodbold.

I overtiden af kampen fik FCM-målmanden Elias Rafn Olafsson også et gult kort, da han tog for lang tid om at sparke målspark.

Det endte som bekendt med, at FCM hev sejren i land, og derfor er midtjyderne nu tophold i Superligaen med et point ned til FCK.


Af Jonas Dalgård

50 kommentarer

TAG 10:46          
Gabara nævnte selv, at det ville alle hold gøre, og de selv hvis de var i samme situation men det selvfølgelig var træls for dem.
Kompis 10:49          
Ja, sådan er topfodbold, men hvor ville det være rart, hvis det ikke var sådan. Nogle fodboldspillere fremstår som tøsedrenge og det er ødelæggende for fodbolden. Eller tøsedrenge er et forkert ord, for i kvindefodbold er man forskånet for skuespil.
Futunaut 10:51          
Befriende ærligt. Irriterende når man er modstander, men alle gør det. Dommeren må lægge tid til. I går endte der også med at blive lagt 6 min. til.
ImodGammeldagsFodbold 11:02          
Dejligt de indrømmer det. De måtte bruge alle tricks i bogen for at få deres sejr. Beskidt spil. Tidsspild og parkering af bussen. Men en sejr er vel en sejr.
Indmedwind 11:02          
Skulle nok ha været merr end 6 minutter:) men der også en del af det som ligesom skal underholde fansene og der tænker jeg gid den var spillet 11 mod 11 for folk betaler meget for at se det der. Jeg så AB den anden dag og de var 100 gange mere værd at se på selvom det var gratis .. come on AB :D
Indmedwind 11:04          
Der hvert fald intet gammeldags fodbold over den kamp Igår og hvis det er fremtiden ved jeg ikke om det er pengene værd det bliver jo kun dyre og dyre
Socialistens 11:12          
Så skal dommere etc. jo bare fange det, for det er usportligt!
Spillerne selv kan jo også beslutte at de vil vinde på en fair måde og ikke ved at lægge sig ned ... det er sgu da tyndt.
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober