Luk

FCM's CL-modstander fundet: Bulgarere venter

| Champions League | 35 kommentarer

FC Midtjylland skal møde bulgarske Ludogorets, der onsdag aften spillede sig videre til anden kvalifikationsrunde i Champions League med en 3-1-sejr over Budocnost Podgorica.

Onsdag aften skulle montenegrinske Budocnost Podgorica op imod de bulgarske mestre Ludogorets i en kamp om en plads i anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Den kamp var særligt spændende med danske briller, da FC Midtjylland venter på vinderen i anden runde.

Gæsterne, Ludogorets, var forhåndsfavoritter, og det gjorde sig efter 12 minutter udtalt i føringsmålet.

Et fladt indlæg blev slået indover, og værterne havde store problemer med at cleare bolden, hvorfor Ludogorets' Higinio på nem vis kunne sparke bolden ind i et tomt mål.

Kort efter blev det endnu bedre for Ludogorets, som efter 25 minutter kom på 2-0 på et direkte frispark ved Mavin Tchibota.

Spændingen kom dog hurtigt tilbage i opgøret, da et højt indlæg blev slået indover i bulgarernes felt.

Her steg Igor Cukovic højest, og han stangede så 1-2-reduceringen i kassen.

Målscoreren var inden pausen tæt på at udligne, men han sendte sit forsøg snert forbi stolpen.

I anden halvleg lykkedes Ludogorets med at holde stand mod Budocnost, der var på bolden langt størstedelen af tiden.

Gæsterne fik lukket af, og man lykkedes tilmed at øge til 3-1 til sidst, hvorfor bulgarerne altså tog billetten til kampen mod FC Midtjylland i næste runde af Champions League-kvalifikationen, som spilles i næste uge.

Andetsteds slog FK Sarajevo walisiske Connahs, mens Sheriff Tiraspol slog Fola fra Luxembourg.

Tidligere på aftenen slog litauiske Suduva estiske Flora ud efter straffesparkskonkurrence.


Af Jonas Dalgård

35 kommentarer

DameNdoye 21:56          
Skulle man bedømme dem ud fra den her kamp, ville jeg være forhåbningsfuld som FCM fan. Ludogorets så ikke skræmmende ud. Deres offensiv er bedre end deres defensiv, og FCM vil især have muligheder på dødbolde og hjørnespark, tror jeg.
Pantic 21:58          
Tja. Forventet. FCM SKAL slå dette mandskab, hvis man vil have nogen ambitioner om nogen former for gruppespil. Vejen til gruppespil i Europa League går formentligt gennem hold på niveau eller over Ludogorets. Spændende bliver det.
Slettet(231108212603) 22:01          
Ludo er et helt andet hold på hjemmebane, men som de fleste andre hold i landet, har fokus på offensiven.
Slettet(371505202608) 22:12          
Man skal ikke lade sig narre. Ludogorets var klasser bedre de første 30 minutter hvor man reelt afgjorde kampen. Derefter blev man lidt sløsede i det, naturligt nok mod et langt svagere hold. Det er set før. Ludogorets har altid været modbydelige offensivt, især i kontraspillet. Defensivt er de til at tale med, naturligt nok når fokus er så meget på det offensive. Man må heller ikke glemme at Ludogorets kun har misset ét gruppespil siden de kom med i et for første gang i 13, og man har også kun misset at gå videre fra gruppespillet 2 gange i samme periode. Det er ikke umuligt men FCM skal stå tidligt op hvis de skal slå dem her ud. Som dansk mester vil det dog være en mindre fiasko hvis ikke man gøre det. Det må jeg sige. Held og lykke med det.
Slettet(371505202608) 22:16          
Iøvrigt har Ludogorets kun tabt 3 kvalifikationskampe på hjemmebane siden de spillede deres første kamp i Europa i 12. Basel, Ferencvaros og Milsami er holdene der har slået dem på deres hjemmebane.
mikkelbendtzen92 22:19          
At Ludogorets har hjemmebane bør ikke betyde det store, så længe fans ikke er tilladt på stadion. FCM skal selvfølgelig gå videre, alt andet vil være katastrofalt; ikke kun for dansk fodbold, men vel også for Steinlein og Co. selvforståelse. Jeg tror og håber at de klarer skærene i Bulgarien!
JimWendler 22:22          
@danmarks søn
Så du mener at FCM skal stå tidligt op for at have en chance for at slå Ludogorets men samtidigt vil det være en fiasko hvis ikke de gør..
Er det ikke lidt af en selvmodsigelse?
Torsdag 2. december
Onsdag 1. december