Luk

FCM's Mayron George skifter til Schweiz

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

Servette - Lausanne
Super League (25/09)
Oddset 1,58 4,20 4,80
bet365 1,57 4,00 5,00

FC Midtjylland har søndag meddelt, at de har sendt Mayron George videre til FC Lausanne-Sport i Schweiz på en permanent aftale.

Efter tre år hos FC Midtjylland blev det søndag tid til et farvel for Mayron George, da angriberen har fået sin fremtid på plads.

Han fortsætter nemlig karrieren i Schweiz, hvor han skal repræsentere FC Lausanne-Sport.

Det meddeler FC Midtjylland på sin hjemmeside.

- Vi har fundet en god aftale, og det er den bedste løsning for både os og Mayron, at han skal til Lausanne, hvor han forhåbentligt kommer til at opleve succes. Vi ønsker ham held og lykke i sin videre færd i fodboldkarrieren, udtaler sportschef Svend Graversen.

27-årige Mayron George nåede at blive noteret for seks mål i 32 kampe for FC Midtjylland.


Af Raymund Nelausen

24 kommentarer

fcmfcmfcmfcm 11:21          
Skønt at Midtjylland er konsekvente og kyniske ift. at skippe de spillere, som ikke er en del af førsteholdsplanerne, videre.
Sir 11:28          
Han har været i 5 forskellige klubber siden han kom til FCM, så specielt konsekvent er det vel ikke i dette tilfælde.
Rogosjin 11:32          
Men så har de da skibbet ham af til 5 gange så mange klubber som andre hold gør med deres overskudsspillere.

Så de er mindts 5 gange så konsekvente! - Science bitches!
mimsdk 11:38          
De har kun 35 spillere tilbage i truppen så
MadsThomsen 11:43          
Vi har da været konsekvente på den måde, at vi har formået at få ham afsat hver eneste halvsæson, kan man sige... Det virker knap så konsekvent, at det har været på fem halvsæsonsudlejninger. Vi har ikke lykkedes med at få ham skippet afsted før nu, selvom jeg ikke er i tvivl om, at man har desperat forsøgt hvert vindue.

Vi har virkelig vist os dårlige til at hente angribere: Sory Kaba, Junior Brumado, Luca Pfeiffer, Ronne Schwartz, Mayron George og Artem Dovbyk er bare nogen af dem man har forsøgt de senere år. Det har ikke alt sammen været decideret katastrofalt - og Brumado kan jo nå det endnu - men det vi åbenbart ikke helt lykkedes at finde den 9´er til det her hold lige i tiden. Sjovt når Brentford er så gode til det. Kan de ikke finde en i de lavere engelske rækker til os?
Claus145 12:24          
At finde angribere er svært, da konkurrencen om dem er stor. Danmark er desværre meget lidt attraktivt for spillerne, så nåleøjet er lille. Når AGF leverer præstationer som i Nordirland, så bliver det ikke nemmere for klubberne, at tale den danske liga op
fcmfcmfcmfcm 13:16          
Nu snakker jeg om dette transfervindue, men også generelt. George har haft et godt lejeophold sidst, hvor han har kunnet vise sig fint frem, og i sidste ende har Midtjylland nok ikke tabt meget (eller tjent lidt) på salget af ham. Er der nogen, der kender til transfersummen?
Torsdag 23. september