Luk

FCM's rekordindkøb udeladt til BIF-møde

| Sydbank Pokalen | 18 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

FC Midtjyllands rekordindkøb Marrony er blevet siet fra til søndagens pokaldyst mod Brøndby IF. Han erstattes i truppen af Junior Brumado, der vender tilbage fra karantæne.

FC Midtjylland skal søndag op imod Brøndby IF på vestegnen, og Bo Henriksens trup til opgøret er netop offentliggjort.

Her fremgår det, at Henriksen har en enkelt ændring i forhold til seneste kamp mod Vejle. Ændringen består i, at rekordindkøbet Marrony erstattes af topscorer Junior Brumado, som vender tilbage fra karantæne.

Efter kampen mod Vejle fortalte FCM-lejren i form af sportschef Svend Graversen og cheftræner Bo Henriksen, at klubben havde håbet på mere fra Marrony, der kom til FCM i en anden fysisk form, end det var ventet.

Den 22-årige brasilianer skulle have været i topform i midten af november, men han har altså endnu ikke scoret, ligesom han ikke har spillet sig ind i varmen hos Bo Henriksen, der søndag har set helt bort fra angriberen.

Angriberne i Bo Henriksens trup mod Brøndby er de unge Mads Hansen og Victor Lind samt Brumado.

Kampen sparkes i gang i Brøndby klokken 14.30 - inden da skal én mand sies fra nedenstående trup på 19 mand.

FCM's trup til kampen mod Brøndby IF:

Jonas Lössl
Elias Olafsson
Dion Cools
Joel Andersson
Henrik Dalsgaard
Erik Sviatchenko
Paulinho
Nikolas Dyhr
Juninho
Pione Sisto
Evander
Oliver Sørensen
Charles
Raphael Onyedika
Jens-Lys Cajuste
Gustav Isaksen
Mads Hansen
Victor Lind
Junior Brumado


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

VbRocks 10:14          
Han har vidst ikke gået kærlighed nok. Bo må hellere komme helt dybt og langt ind i hjertet på ham snart. Superligaen er nemlig sådan en god liga at en spiller til 35 og evt 50 mil ikke bare kan træde ind og gøre en forskel fra dag et.
Men det gode er, at når det social pædogiske aspekt virker, og de alle er rigtigt er kommet helt ind i hjertet på hinanden, så ligner han jo også en spiller til 50+ millioner.
Rossonero3 10:20          
Hvor er det latterligt. Synes han flere gange har vist fine takter. Men de kan da umuligt forvente at han nogensinde skal finde formen eller selvtilliden hvis de lader ham rådne på tribunen.
JEGerUenig 10:28          
Han har sku vist nogle fine takter, han har blandt andet vist, han ser sindssyg farlig ud i 1v1 dueller, med alt respekt til Mads Hansen så, medmindre Marrony gør det forfærdeligt til træning forstår jeg ikke helt han ingen spilletid får...

Der findes også spillere der aldrig levere mere en 80% til træning men brænder igennem når de lander på start 11... Det er lidt svært at finde ud af når man undgår ham så meget.
NAsMaR 10:29          
I er med på man godt kan blive forkølet eller have en mindre skade, som gør at man ikke er med. Det behøver jo ikke være et fravalg pga. evner, han har jo sådan set budt ind med mere her på det sidst.
FMRuinedMyLife 10:31          
Der var engang hvor FCM konsekvent valgte at starte med en spiller som Sory Kaba mere end hvad godt var, fordi at man ikke havde råd til en så dyr spiller ikke fik spilletid. Lidt pudsigt er det så nu, at Marrony ikke nyder samme behandling.

Jeg så ligesom de fleste, at han gerne fik en del mere spilletid til at finde formen, men håber det er et tegn på, at forretningen går så godt, at man kan prioritere det sportslige over alt andet. Ekstremt dyre lærepenge uanset hvad. :)
Sir 10:38          
" Han har sku vist nogle fine takter, han har blandt andet vist, han ser sindssyg farlig ud i 1v1 dueller,"

" han har jo sådan set budt ind med mere her på det sidst."

Hvad er det i har set? Havde en enkelt god aktion i forrige kamp hvor han sætter en mand?
JEGerUenig 10:44          
Sir

Jeg snakker om det generelle både fra pokal kamp sidst til hans andre indhop. Han har i 1v1 dueller sadt superliga forsvarende på røven på en måde jeg næsten kun har set de bedste kant spiller gør i ligaen, Dertil har han en fart der er ligende Uhre

Så ja jeg har bestemt set noget i ham jeg håber FCM kan få forløst, i hans gamle klub var han 50/50 som kant og angriber.

Så måske han kunne vise sig som kant hvis Sisto fortsætter hans sløve efterårs form. Også bare for at vise Sisto placering ikke er permanent for ham.


(Edit: også har jeg personligt set ham i en reserveligakamp imod Silkeborg, hvor han leverer 2 Assist. Der vidste han virkelig sine 1v1 dueller frem så meget at Silkeborg i hele 2. Halvleg kørte dobbelt dækning på ham når han modtog bolden)
Så jeg stiller mig kritisk til han slet ikke får spilletid.
Lørdag 22. januar