Luk

FCN-anfører: Første halvleg var ikke god nok

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF 0-3
Superligaen Mesterskabsspil
21' 0-1 Mikael Uhre
86' 0-2 Andrija Pavlovic
89' 0-3 Lasse Vigen Christensen

Magnus Kofod syntes ikke, at FC Nordsjælland leverede en god præstation, specielt ikke i første halvleg, da holdet tabte med 0-3 til Brøndby.

FC Nordsjælland har været forrygende i starten af mesterskabsspillet, hvor holdet ellers kun kom med efter en sejr på sidste dag af grundspillet i 3F Superligaen.

Efter flere flotte præstationer på det seneste kom holdet dog ned på jorden igen med et nederlag til Brøndby IF onsdag aften, hvor FCN-anfører Magnus Kofod ikke var tilfreds med holdets første halvleg.

Det fortalte han til Eurosport efter kampen.

- Specielt i første halvleg var det ikke godt nok. Der var for mange aftaler, som ikke lykkedes. Jeg synes, at vi fik lidt bedre styr på det i anden halvleg. Vi gik lidt højere og pressede citronen for at se, hvad det kunne give.

- Vi burde have lavet i hvert fald en enkelt, men så er det klart, at når vi kommer længere frem så giver det nogle huller i forsvaret på omstillinger, og det udnytter Brøndby jo.

Hvordan har du det med ikke, at kunne give jeres fans en bedre oplevelse?

- Det er pisse ærgerligt. Vi er så skuffede. Det skulle have været en fed dag, men vi er glade for, at de er tilbage, og alt den støtte de gav i dag, så må resultaterne komme senere.

Med nederlaget er FCN fortsat på femtepladsen i mesterskabsspillet.


Af Theis Fischer Brandt
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj