Luk

FCN-anfører rykker til Frankrig

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Valenciennes - Guingamp
Ligue 2 (17/04)
Oddset 3,05 3,25 2,30
bet365 3,20 3,10 2,30

Nicolai Larsen skifter denne sommer FC Nordsjælland ud med Guingamp, der spiller i den næstbedste række, oplyser den franske klub torsdag.

Denne sommer har FC Nordsjælland-anfører Nicolai Larsen kontraktudløb, og parterne forlænger ikke aftalen.

Torsdag aften meddeler Guingamp fra den næstbedste række i Frankrig nemlig, at Nicolai Larsen har skrevet under på en kontrakt, der gælder til sommeren 2022. Aftalen indeholder en option på endnu en år.

For nyligt udtalte Nicolai Larsen ellers, at han håbede på at blive i FCN, men udlandet har altså alligevel lokket den 29-årige målmand.

Nicolai Larsen kom til FC Nordsjælland fra AaB i sommeren 2017.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

LAA-FCN 17:54          
Han har skudt papegøjen! Er personlig selv ked af at han trækker stikket. I den periode han har været i FCN, har han gjort en god figur.
Alt held og lykke!
bub 18:49          
Jeg kommer med et vovet gæt: næste sommer kommer nyheden ´AaB henter tidligere profil hjem fra Frankrig´
hey123 19:01          
Begge parter har udtalt at der gerne ville forlænge aftalen. Dog har det heller ikke virket som om at klubben og NL gik all in på en forlængelse, ellers ville det være sket for længst.

NL har gjort en fin figur og leveret stabilt. Han har ikke lavet mange fejl, men omvendt har han heller ikke lavet mange kampafgørende redninger.

Alt held og lykke til NL, som har været loyal, men føler også det er naturligt han smutter nu, og Peter Vindahl får chancen som ny 1. Keeper.

Jeg antager vi henter en ny keeper, da min umiddelbart ikke har 2 der er klar til superliga. Jeg er dog heller ikke i tvivl om, at den vi henter skal være forberedt på at være 2. Keeper til at starte med
JG-FCN 19:41          
Han har været en af de mest stabile FCN spillere, han bliver savnet, men han fortjener da helt klart et udlandseventyr! Held og lykke!
clausweber 21:51          
Det lyder meget sandsynligt at han næste år rykker til Ålborg :)
14Hoofball 15:24          
Dejlig lille by og klub han skal spille for.
Onsdag 14. april