LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN-anfører: Skide irriterende nederlag

| Superligaen | 2 kommentarer
FCN-anfører: Skide irriterende nederlag
Foto: Getty Images
Mathias Jensen var alt andet end tilfreds med nederlaget til FCM, hvor skarpheden og effektiviteten ifølge midtbanespilleren var en mangelvare for hjemmeholdet.

FC Nordsjælland tabte søndag på hjemmebane i Superligaen for første gang siden august, da FC Midtjylland vandt et intenst topopgør med 2-1 på Right To Dream Park.

Mathias Jensen var utilfreds med både resultatet og præstationen, hvor FCN ifølge midtbanespilleren manglede effektivitet og skarphed.

Det har ifølge anføreren været en tendens på det seneste. 

- Vi er skide irriterede over at tabe og specielt til FCM. Det er en klub, som vi elsker at slå, så nederlaget gjorde ondt på os. Det var ikke fordi, at vi blev udspillet eller noget, så derfor skal vi selvfølgelig heller ikke hænge alt for meget med hovederne. 

- Vi skal bare være mere effektive i begge ender, og det synes jeg generelt har været et problem i de seneste par kampe, hvor vi ikke har været effektive nok. Hvis vi havde været det, så havde vi også slået FCM, det er jeg sikker på, siger han til bold.dk.

FCM scorede to gange på dødbolde, og det bekymrer midtbanespilleren, der kræver et større fokus inden midtugens kamp, hvor AC Horsens venter.

- Jeg mener, at det er stykke tid siden, at vi sidst har lukket mål ind på en standardsituation, men nu lukkede vi to ind mod FCM, og vi vidste, at det var der, at de kunne gøre ondt på os.

- Vi havde stadig chancerne for at få i hvert fald et point og måske også tre, hvis vi havde sparket mulighederne ind, men skarpheden var der ikke, og så kan man ikke forvente at vinde mod FCM.

- Det var selvfølgelig ikke godt nok, og det skal helt klart være bedre til på onsdag, når vi møder Horsens. De er nok endnu bedre til dødbolde end FCM, så der skal vi steppe op og score på vores chancer.

FCM vandt med søndagens sejr for tredje gang i streg over FCN i sæsonen, og Mathias Jensen erkender, at ulvene rider på en bølge af selvtillid, som han og holdet selv oplevede tidligere i sæsonen. 

- Jeg synes generelt, at det har været sådan med FCM i foråret. Jeg synes ikke, at de har spillet vildt godt, men det virker som om, at deres mentalitet er til at vinde hver gang. De tror på det, selvom de ikke spiller deres bedste kamp, og det virker som, at de ikke tror, at de kan tabe. 

- Det er en bølge, som man rider på nogen gange, og et gjorde vi også i efteråret. Jeg synes ikke, at de spillede bedre end vi gjorde, men de var mere effektive.

FC Nordsjælland har trods søndagens nederlag fortsat seks point ned til FC København på fjerdepladsen.

bold@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

2 kommentarer

kejle 12:19          
Øhh. Er 1-1 en sejr? Sidste gang endte 1-1 i Farum
Bangfire 12:41          
Som Brøndbyfan må jeg give dig ret: Skide irriterende nederlag...
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts