Luk

FCN-angriber forlænger og udlejes til Tromsø

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Odds Ballklubb - Tromsø
Eliteserien (24/06)
Oddset 1,90 3,50 3,90
bet365 1,83 3,50 4,20

FC Nordsjælland har forlænget sin aftale med den 20-årige angriber Joachim Rothmann med et år, og i samme ombæring udlejes han til norske Tromsø.

Det er ikke blevet til megen spilletid for den 20-årige FC Nordsjælland-angriber i denne sæson.

Derfor udlejes han nu til Eliteserie-klubben Tromsø for resten af 2021 i håbet om, at Rothmann kan tage nye skridt i sin udvikling.

Det oplyser FCN på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Rothmann i samme ombæring forlænger sin aftale med et år.

- Behovet for spilletid på højt niveau er det sidste skridt for en ung spiller, inden potentialet kan indfries. Og derfor skal Joachim forsøge at få mere kontinuerlig erfaring og spilletid på så højt niveau som muligt. Det har han nu en mulighed for i den bedste norske fodboldrække hos Tromsø, siger Mikkel Hemmersam, sportsdirektør i FCN, og fortsætter:

- Lige nu er konkurrencen stor på de offensive positioner i vores trup, men vi har stadig en stor tro på Rothmann. Vi glæder os over, at han også har den samme tro på os, så vi har kunne forlænge aftalen med hinanden i forbindelse med den gode mulighed i norsk fodbold.

- Vi kommer til at følge tæt med i hans udvikling i Tromsø, hvor vi er overbeviste om, at han har mulighed for få den nødvendige mængde spilletid og selvtillid, der skal til for at indfri Joachims utvivlsomme talent.

Rothmann har spillet 35 kampe og scoret et enkelt mål for klubben. 

Han kommer til Tromsø, der tabte sæsonåbneren med 0-3.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni