Luk

FCN-appel afvist: Kamaldeen-karantæne består

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 3,05 3,45 2,32
Oddset 3,05 3,65 2,25
bet365 3,20 3,40 2,20

FC Nordsjælland har appelleret Kamaldeen Sulemanas andet gule kort mod AGF, men Fodboldens Disciplinærinstans har fastholdt ghaneserens karantæne.

I søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og AGF fik Kamaldeen Sulemana to gule kort og måtte udgå efter 77 minutter, og han får ikke sin straf nedsat.

FC Nordsjælland har således appelleret sagen til Fodboldens Disciplinærinstans med henblik på at få nedsat karantænepointene, men det har instansen afvist.

FC Nordsjælland skriver i sin redegørelse, at klubben fandt advarslen i det 77. minut uberettiget, og at det var en klar fejlkendelse. Klubben skriver følgende:

- At man på slow-motion optagelserne tydeligt kan se, at modspilleren rammer og begår frispark på spilleren, først med sit højre knæ på spillerens venstre læg.

- At i samme situation blokerer modspilleren også spilleren med sit venstre ben, så spilleren ikke kan vende fuldt ud, og ydermere skubber modspilleren FC Nordsjælland-spilleren, så han kommer ud af balance og er nødt til at bevæge armene for at holde balancen da han forsøger at komme rundt om modspilleren. 

- At der fra spillerens side ikke er intentioner om at ramme modspilleren, men kun handler om at han forsøger at komme rundt om modspilleren med retning mod målet og holde balancen efter modspillerens tydelige frispark og forsøg på at stoppe spilleren.

- At ved et nærmere kig på optagelserne bør det også bemærkes, at modspilleren kraftigt overdriver situationen ved at kaste sig til jorden og tage sig til ansigtet på trods af at han på ingen måde rammes i ansigtet.

- At dette efter FC Nordsjællands klare opfattelse gør at situationen virker mere dramatisk.

Kampens dommer har dog fastholdt sin vurdering af situationen, og Fodboldens Disciplinærinstans er enige i dette, oplyser de.

FC Nordsjælland må derfor undvære Kamaldeen Sulemana i weekendens kamp mod SønderjyskE.


Af Sara Margren
Onsdag 27. januar