Luk

FCN-back: Vi burde kunne slå Lyngby

| 3F Superliga | 14 kommentarer

FC Nordsjælland-backen Mads Døhr Thychosen var ikke tilfreds med at smide point mod Lyngby, som er et hold, FCN skal kunne slå, mente han.

Fredag aften smed FC Nordsjælland i anden halvleg en føring til Lyngby, der udlignede og til slut fik point i det nordsjællandske derby.

Det var et resultat, som burde have været bedre, mente FC Nordsjællands højreback Mads Døhr Thychosen efter kampen.

- Det var en meget lige kamp til sidst, og det burde ikke være lige mod dem her, dem burde vi kunne slå, sagde FCN-backen og fortsatte:

- Jeg følte, vi havde kampen under kontrol i første halvleg. Vi skulle ændre nogle ting pausen, og det fik vi gjort og kom rigtig stærkt ud i det første kvarter af anden halvleg.

- De scorede lige efter, vi havde en kæmpe chance på et hjørnespark. De scorede på en omstilling, som bare ikke må ske, og så ændrede kampen sig for os.

- Lyngby sad godt på det og fik ekstra energi af scoringen. Vi blev ramt af det, selvom vi ikke burde, men det gjorde vi.

FC Nordsjælland kom til kampen med en stærk 3-0-sejr i ryggen, men nok engang lykkedes det ikke for FCN at sætte to sejre sammen i træk – sidst FCN vandt to i træk var i februar, da man slog Hobro og Vejle.

Den statistik giver Thychosen dog ikke meget for.

- Jeg ved ikke så meget om før sommerferien, jeg ved bare, at vi burde have vundet over Lyngby, og jeg tror ikke, det er en ond ånd, der forfølger os. Vi var uheldige og det var ikke godt nok, så vi må bare op på hesten igen.

FC Nordsjælland er med gårsdagens ene point på syvendepladsen i Superligaen med et point op til OB i top seks – fynboerne har en kamp i hånden.

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Pedro1 10:54          
Så var han ovenikøbet FCN´s klart dårligste mand igår!! Det kunne være han skulle kigge indad og ikke komme med undskyldninger om dårlig bane osv.. En lige kamp, som kunne havde tippet begge veje.. Vis dog lidt respekt overfor en ganske god modstander!!!
PeMr 10:58          
Noget højrøvet kommentar. Du var væk fra plastikken og I var ikke bedre.
konggard 11:00          
Nu kom de selv foran på en dumt og tilfældigt men korrekt straffe. Inden da kunne Lyngby være kommer foran i starten af kampen så det er lidt øregas han lukker ud. Efter udligningen havde Lyngby også flere muligheder for at komme foran.
Hesteklapper 12:25          
På x-faktor værdi burde Lyngby kunne slå Farum og Opland FF mindst 10-0
Kim W 12:49          
Arrogant kommentar om en større klub, som er på vej op og jeg er spændt på at følge Lyngby de næste par år.
UMURUM 13:28          
Selvfølgelig skal de ikke kunne slå en bedre og større klub som Lyngby (den del er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet). farum er et hul i jorden, og det samme gælder deres helt igennem ucharmerende klub...

...ingen stemning, ingen tilskuere, ingen traditioner.

...deres akademi og evne til at sælge spillere kan man misunde, men intet andet...
Rambo92 14:57          
UMRUM:
Hvad med vores pokalskab og vores fornemme placering i ligaen igennem mange år? ;)
Fredag 13. december