Luk

FCN bankede Vejgaard og er videre i pokalen

| Sydbank Pokalen | 8 kommentarer

Infoboks

Vejgaard - FC Nordsjælland 0-4
Sydbank Pokalen
10' 0-1 Andreas Skov Olsen
13' 0-2 Mathias Rasmussen
59' 0-3 Mathias Rasmussen
66' 0-4 Mohammed Fellah

FC Nordsjælland slog onsdag Vejgaard med 4-0 og er dermed klar til DBU Pokalens ottendedelsfinale, hvor Hobro IK venter.

FC Nordsjælland var onsdag taget på pokaltogt til det nordjyske, hvor Vejgaard fra Aalborg tog pænt imod hjemme på Soffy Road.

Superliga-mandskabet havde taget en stak unge kræfter med til kampen, og flere af dem fik chancen fra kampens start - herunder Andreas Olsen og Mikkel Damsgaard.

Samtidig fik Nicolai Larsen debut i FCN-målet efter skiftet fra AaB, mens Benjamin Hansen fik startdebut efter skiftet fra FC Fredericia.

Og det var som ventet FCN, der ifølge klubbens Twitter-profil tog styringen i kampen - og allerede efter ni minutter gav det pote, da unge Andreas Olsen driblede forbi Vejgaard-keeper Peter Sandberg Nielsen og trillede den ind i det tomme mål.

Tre minutter senere var der igen ballade foran Vejgaard-målet. Mathias Rasmussen, som havde ageret assistmager ved 1-0-målet, bankede bolden i kassen efter fornemt oplæg fra Mikkel Damsgaard.

Vejgaard kom dog bedre med og efter 24 minutter udmøntede det sig i en meget stor chance, som Nicolai Larsen dog fik afværget i FCN-målet.

Nordjyderne kom også godt ud til anden halvleg. Allerede i det første minut efter pausen  måtte Nicolai Larsen igen diske op med en stor redning for at holde nullet.

Og selvom det var Vejgaard, der kom bedst ud fra omklædningsrummet, så var det FCN, der efter 59 minutter bragte sig foran med 3-0 - og igen var det Mathias Rasmussen, der var på pletten med scoringen efter oplæg fra Andreas Olsen.

Seks minutter senere blev kampen helt og aldeles lukket. FCN blev tildelt straffespark, og det sendte Mohamed Fellah uden de store problemer i kassen til 4-0.

Få minutter senere skiftede FCN ud og gav chancen til de to unge Nikolai Baden og Frederik Christensen, som blev skiftet ind til debut.

Efter 82 minutter var Nikolai Baden lige ved at få en drømmedebut, da han hamrede et langskud mod mål, men måtte se Vejgaard-keeper Peter Sandberg Nielsen tage godt fra i målet.

Det endte uden flere scoringer, og dermed er FC Nordsjælland klar til ottendedelsfinalen, hvor Hobro venter.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Nemt91 18:58          
Hjulmand: ?Det bliver svært mod Vejgaard?.
LH6000 19:13          
FCN må leje et SAS boeing fly for at flyve til Nordjylland og spille en pokalkamp imod et hold fra danmarksserien på en onsdag eftermiddag. Elsker pokalturneringen <3
mexicoz 19:43          
Altså der er jo ingen der forhindrer dem i at tage en bus...
Jennerdrengen 20:04          
Hjulmand: ?Det bliver svært mod Vejgaard?.
2016: tabte til Næstved i Pokalen
2015: tabte til Næstved i Pokalen
2014: tabte til Ølstykke i Pokalen

FCN har haft det svært i Pokalen i de sidste år.

Derudover et fint resultat af reserveholdet i en 4-3-3:

Nicolai larsen
Tobias Mikkelsen - Benjamin Tiedemann - Andreas Skovgaard - Patrick Da Silva
Collins Tanor ( Frederik Juul Christensen, 71min) - Mathias Rasmussen - Mikkel Damsgaard
Jakob Johansson (Mads Aaquist, 66min) - Andreas Olsen (Nicolai Baden, 71min) - Mohammed Fellah
ligepå 20:05          
Jo, tiden gør. Det skulle jo først have fri fra skole.
Nemt91 20:54          
Jennerdrengen

Uanset hvad SKAL Nordsjælland slå/køre Vejgaard over anytime. Og du nævner navne af Superligaprofiler... hold nu op
Jennerdrengen 21:40          
Uanset hvad SKAL Nordsjælland slå/køre Vejgaard over anytime. Og du nævner navne af Superligaprofiler... hold nu op
Selvfølgelig skal FCN slå Vejgaard og lign. hold. I de sidste 3 ud af 3 forsøg man har forsøgt sig i Pokalen er det dog bare ikke lykkes.

Det var FCN´s reservehold der stillede op suppleret med 4 U-19 spillere (der alle kom i kamp). Der var EN genganger fra Superligakampen i weekenden - Da Silva, som trængte til kamptid for at blive spillet ind på holdet.

Jeg gentager - FCN stillede med reserveholdet (suppleret med Da Silva - der er reserveholdsspiller når Mini er klar).

Hvem på det hold er det iøvrigt lige der er "superligaprofiler"? Nikolaj Larsen måske, men han var da vist ved at ryge af holdet i AaB og indtil videre reserveholdsspiller i FCN.
Onsdag 28. oktober