LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN-boss: Konkret interesse for Hjulmand

| Superligaen | 4 kommentarer
Superliga-spiller hårdt ramt: Fik hjernerystelse i juli - kan stadig ikke træne
FCN-boss: Konkret interesse for Hjulmand
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
FC Nordsjællands vil ikke stå i vejen for Kasper Hjulmands ønske om at prøve sig af i en større klub. FCN har ikke kunnet nå til enighed med en udenlandsk klub om et skifte her og nu.

FC Nordsjælland har mandag meddelt, at klubben skal have ny cheftræner til sommer, hvor Kasper Hjulmand stopper i klubben.

Sportschef Carsten V. Jensen roser Kasper Hjulmand og forklarer, at klubben ikke vil stå i vejen for trænerens ambitioner om at prøve sig af i en større klub.

Samtidig slår CV fast, at FCN og en større europæisk klub ikke har kunnet blive enige om vilkårene for, at Hjulmand skifter med omgående virkning.

- Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi anser Kasper Hjulmand for at være en fremragende fodboldtræner og et fantastisk menneske, som på alle måder matcher med klubben her.

- Men i vores tætte dialog, er det blevet tydeligt for os, at Kasper ønsker, og føler sig klar til, en ny udfordring, mens vi fra klubbens side gerne vil have en afklaring på, hvem der skal stå i spidsen for vores Superligahold efter sommer, siger CV i en pressemeddelelse.

- Vi er en klub, der udvikler talentfulde spillere og trænere, og vi er en klub, der ikke vil stå i vejen for dem, når de får den rigtige mulighed for at komme videre til spændende opgaver, hvis der kan findes en god løsning for alle parter. Det gælder naturligvis også for vores cheftræner.

- Der var i weekenden konkret interesse i Kasper fra en større europæisk klub, som ønskede ham som cheftræner med omgående virkning. Det tager både han og vi som en stor anerkendelse, og vores indgangsvinkel til det var, at vi var åbne for at finde en løsning, som alle parter kunne være tilfredse med. Det viste sig desværre ikke at være muligt klubberne imellem med den korte tidsramme, som viste sig at være til rådighed.

- Derfor fortsætter Kasper Hjulmand som cheftræner i FC Nordsjælland sæsonen ud, hvilket vi er meget glade for og trygge ved. Vi er allerede nu i gang med at finde den bedste løsning på, hvordan og med hvem vi kan erstatte ham, når tiden er inde.

- Vi kommer til at kigge internt. Vi kommer til at kigge eksternt. Det eneste, vi med 100 procent sikkerhed kan sige nu, er, at vi kommer til at bevare den klare linje, vi har i vores måde at gøre tingene på, både på og uden for banen, i FC Nordsjælland, uanset hvilke personer eller konstellationer, som vi kommer til at vende. Vi har sikret os god tid til at håndtere opgaven grundigt, og vi ved, vi har en dygtig og dedikeret mand i spidsen indtil sommer.

Hjulmand har været sat i forbindelse med belgiske Anderlecht.Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 22. marts