Luk

FCN-boss om Abu-rødt: Sagde 'Fuck off, ref'

| Sydbank Pokalen | 31 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - FC Nordsjælland 2-0
Sydbank Pokalen
5' 1-0 Mikkel Nøhr Christensen
12' 2-0 Tobias Thomsen
84' 2-0 Abu Francis

'Fuck off, ref'. Det var udråbet, der kostede Francis Abu et direkte rødt kort, da FC Nordsjælland tabte 0-2 til Hvidovre i Sydbank Pokalen.

FC Nordsjællands håb om at vinde Sydbank Pokalen i denne sæson sluttede torsdag aften, da de blev sendt ud af et 0-2-nederlag på udebane mod Hvidovre fra 1. division.

Nederlaget var i sig selv en stor skuffelse, men derudover modtog Francis Abu også et direkte rødt kort for brok i slutningen af kampen, da han var stærkt utilfreds med dommeren ikke dømte straffespark. 

Det 'kronede' en aften, hvor FCN også hev seks gule kort til sig. 

- Et af de gule, det til Antman, kan selvfølgelig diskuteres, for Avanzini spillede også meget på den. Så de gule vil jeg ikke kommentere. Men Abu har jeg bedt om at reflektere over, at han blev så frustreret over, at vi ikke fik et straffe, så han kom til at sige: ”Fuck off, ref”. 

- Det har jeg undskyldt for over til dommeren på Abus vegne. Det er klart, at Abu får en straf nu, for han får karantæne i Superligaen. Han skal ikke slås i hovedet, men han får bare straffen. Der er konsekvens, når man ikke er videre i pokalen. Det er ’tuff’ learning, siger Flemming Pedersen. 

FC Nordsjælland havde til kampen lavet syv ændringer i forhold til seneste kamp i 3F Superligaen. 

Der var derfor flere mindre prøvede kræfter på banen, men Flemming Pedersen synes ikke, han manglede lederskab af den grund.

- Der var en interessant pause på et tidspunkt, hvor man kunne se, at flere af vores spillere gik sammen og snakkede. Så der var faktisk rigtigt fin kommunikation. Det er altid en test, når der er en pause i spillet. 

- Selvfølgelig kan vi være udfarende og kalde spillerne samme, men testen er, hvis vi ikke gør noget, hvad gør truppen så. Og der gik de faktisk sammen og snakkede sammen, så det var jeg fint tilfreds med at se.

FC Nordsjælland skal efter landskampspausen til Aalborg i Superligaen.


Af Andreas Roesen

31 kommentarer

bruger 185953 10:07          
Er selv OB fan, men hold da op hvor er jeg vild med Flemming P.
Han er altid meget reflekteret og rolig og snakker aldrig udenom.
Der var mange andre trænere der kunne lære meget af hans ærlighed.
LangeE 10:09          
Ja, Flemming Pedersen er vellidt af en gode grunde. Sympatisk og dygtig mand
alexis 10:13          
Som AGF fan kan jeg kun bare enig. Flemming P er sku så bund sympatisk
Lifetec 10:29          
Jeg er helt enig. Fine udtalelser af Flemming.
Når det så er sagt, så synes jeg snart det hele er blevet lidt "puritansk".
Jeg synes der bør være lidt forståelse for, at man i frustration og med en puls på 180 kommer til at råbe "fuck off" - måske en henstilling eller et gult kort ville være på sin plads. Klart hvis man gentagne gange har gjort det gennem kampen, så må man ud.
Fodbold er følelser, og det er det der gør det levende og spændende. Tror man skal passe på med at gøre fodbolden alt for politisk korrekt.
Gladbach 10:31          
Enig med jer. Hans kommentarer efter Vejle-kampen i søndags var også yderst sympatiske. Ros til Vejle for deres måde at håndtere kampen på, og ikke en masse bortforklaringer. Høj klasse af FP.
HGW 10:53          
@lifetec Fuck off er over stregen. Der bliver givet og taget verbalt i en kamp, men der er også en grænse og den synes jeg er fin ved fuck off. Det kan også blive for respektløst og så må spilleren lære at holde hovedet koldt.

Meget fornuftige udtalelse af Flemming og skarpe observationer. Det er den slags der kan udvikle og skabe ledere på banen
ca$h 11:16          
synes jeg snart det hele er blevet lidt "puritansk".
Jeg synes der bør være lidt forståelse for, at man i frustration og med en puls på 180 kommer til at råbe "fuck off" - måske en henstilling eller et gult kort ville være på sin plads
Fuck Off ref

Det kan man vel løseligt oversætte til: Pis Af dommer / Skrid dommer

Dommeren vælger så, at han vil blive på banen ;)
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar