Luk

FCN-boss om rygte: Tibbling er rigtig dygtig

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Jan Laursen kalder Simon Tibbling for en dygtig spiller, men der er ting i rygtet, om at FCN var tæt på at hente Brøndby-spilleren, som sportschefen ikke genkender.

Brøndbys Simon Tibbling var ifølge B.T. tæt på et skifte til FC Nordsjælland i sommer, hvor Farum-klubben angiveligt bød otte millioner kroner.

Dele af den historie genkender FC Nordsjællands sportschef ikke, men Jan Laursen kalder over for bold.dk Simon Tibbling en dygtig spiller.

- Jeg kan ikke sige så meget, men han er en dygtig spiller, og fra tid til anden er der da nogle overvejelser og diskussioner, siger Jan Laursen til bold.dk og fortsætter:

- Der var en del ting i den historie, jeg ikke helt kunne genkende, men vi konstaterer, at vi både er interessante i forhold til transfers ud og ind.

- Simon er en dygtig spiller, men med den midtbane, vi har spillet med i år, har vi også vist, at det måske ikke er der, at der har været allerstørst behov. Simon er en rigtig dygtig spiller og spillede også en god kamp mod os nu, så det er måske naturligt, at der kan opstå sådan en historie.

Hvad er det, du ikke kan genkende i historien?

- Det vil jeg ikke gå ind i, men der var tal og alt muligt. Jeg vil ikke gå yderligere ind i det end at sige, at han er en fin spiller, men vi har også spillet med en fantastisk midtbane, siger sportschefen.

Er Tibbling en spiller, I kigger på igen denne sommer?

- Det vil jeg ikke kommentere på. Vi har så mange på vej, så det er dem, vi holder fokus på lige nu. Fra tid til anden laver vi selvfølgelig nogle evalueringer og kigger på, hvad der er af muligheder, men vi har mest fokus på egne rækker, siger Jan Laursen.

25-årige Simon Tibbling, der søndag fik sin første startplads i 3F Superligaen siden august, har kontrakt til sommeren 2022 i Brøndby.


Af Martin Schmidt
Søndag 12. juli