Luk

Luk

FCN-boss spår snarligt salg af Adingra

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - HB Køge
Træningskamp (26/06)
Cashpoint 1,52 4,25 4,61
bwin 1,50 4,20 4,80

Flemming Pedersen kunne godt forestille sig, at Simon Adingra kan blive solgt denne sommer eller om et halvt år.

20-årige Simon Adingra har været et af få lyspunkter i en skuffende sæson for FC Nordsjælland, der har tradition for at sælge profiler i sommerens transfervindue.

Spørgsmålet er, om det også bliver tilfældet denne sommer.

Skal det ske, er Adingra nok et godt bud på et salgsemne, og cheftræner Flemming Pedersen vil ikke være overrasket, hvis det sker.

- Jeg kunne godt forestille mig, at han kunne blive solgt nu eller om et halvt år, eller at han ville kunne være solgt tidligere, men det er ikke mit bord. 

- Det er ikke der, jeg har hands on, men det er bare noget, jeg godt kunne forestille mig, siger Flemming Pedersen og henviser til sportsdirektør Mikkel Hemmersam, som sidder med det konkrete i forhold til køb og salg af spillere.

Vil du savne Adingra, hvis det er?

- Jeg har det sådan, at jeg smiler med det ene øje og græder med det andet, når vi siger farvel til vores spillere, så der er ikke de enorme følelser, at jeg savner nogen, for jeg er også glad på deres vegne, fordi det er unge mennesker, som skal videre i deres udvikling. På et eller andet tidspunkt har de jo nået loftet i FC Nordsjælland, pointerer Flemming Pedersen.

Simon Adingra står noteret for 12 scoringer i 40 kampe for FCN.


Af Martin Schmidt
Lørdag 25. juni