Luk

FCN-chef efter 5-0-sejr: Det lyder voldsomt

| Træningskampe | 0 kommentarer

Infoboks

Vitesse - Go Ahead Eagles
Æresdivisionen (24/10)
Oddset 1,70 3,85 4,50
bet365 1,66 4,00 5,00

FC Nordsjælland-cheftræner Flemming Pedersen var tirsdag vidne til, hvordan hans mandskab slog Vitesse med 5-0, og det skyldes blandt andet bredden på truppen, fortæller han.

FCN testede tirsdag formen af, da de i en testkamp tørnede sammen med hollandske Vitesse.

Her var det blevet planlagt, at kampen skulle vare 120 minutter fordelt på tre halvlege, og det blev en fordel for danskerne, som havde hele 28 spillere i aktion i løbet af kampen.

Det endte nemlig med at blive afgørende for kampen, da FCN kunne holde et højt niveau gennem alle 120 minutter, og det var cheftræner Flemming Pedersen glad for.

- Det var en fornøjelse. I dag gjorde vi tingene færdige, og det var endda uden at give noget væk, hvilket er lige så vigtigt. 

- Vi forfaldt ikke til at gå ned i tempo, og vi har vel muligheder til 2-3 mål mere. Vi forsøger virkelig at holde tempo og højt niveau, selvom kampen nok var vundet efter 3-0.

- Vi kan konstatere, at vi har en enormt bred trup, og at vi har øget intensiteten i vores spil. Specielt i spillet uden bold. Det var meget fortrøstningsfuldt, fordi Vitesse er ikke noget dårligt hold. 5-0 lyder jo voldsomt, men det skal vi ikke lade os blænde af, udtaler Flemming Pedersen til FCN's hjemmeside.

Næste testkamp for FCN er på lørdag, hvor de skal møde Brian Priskes Royal Antwerp i et opgør, som bliver spillet af fire gange 45 minutter.


Af Raymund Nelausen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober