Luk

FCN-chef om FCK: Klasseforskel efter pausen

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Der var virkelig klasseforskel efter pausen, da FC København tromlede FC Nordsjælland over, vurderer FCN-træner Flemming Pedersen.

Efter en jævnbyrdig første halvleg, som FC København vandt 1-0, så skruede gæsterne op for speederen efter pausen og endte med at slå FC Nordsjælland med hele 5-1. 

Dermed tog Farum-klubben sit fjerde nederlag på stribe i Superligaen, og dermed er den seneste periode dumpet, vurderer cheftræner Flemming Pedersen. 

Han havde selv kaldt kampene mod AaB, FC Midtjylland, Randers og FC København for eksamenstid, i forhold til hvor nordsjællænderne lå niveaumæssigt.

- Ja, det er dumpet. Det er ikke at være fræk, det er bare en realitet. Vi må så tage udfordringen op og sige: ”Okay, vi dumpede den her eksamen, men der kommer flere eksaminer. Så må vi ruste os til dem i stedet for”, forklarer FCN-træneren.

Han føler dog stadig at holdet har rykket sig, og derfor vil han ikke købe præmissen om, at hans hold må nøjes med at jagte de sekundære pladser udenfor top-fire.

FC Nordsjælland har nemlig været fint med i kampene, udover anden halvleg mod FCK, hvor der var klasseforskel.

- Nej bestemt ikke, fordi vi synes stadig, vi er kommet tættere på. Det er meget sort/hvidt med resultaterne. Der var klasseforskel – virkelig klasseforskel – i anden halvleg mod FCK, men det har der ikke været i de andre kampe.

- Der har været nogle berømte marginaler, hvor vi ikke har kendt vores besøgstid som den primære årsag. Det er det, som har kostet, fortæller han og fortsætter:

- Det er ikke helt uventet. Nogle siger, at man kan ride på en bølge, men det tror vi ikke så meget på her, fordi vi arbejder ikke så meget med selvtillid. Vi arbejder med gensidig tillid. Når man ser på de hold, vi har mødt, så er det top-fire, vi har tabt mod. Vi kunne have fået noget med fra Aalborg og Randers, og vi skulle have haft noget med fra Midtjylland, og det tror jeg, alle kan blive enige om. Sådan er det. 

FC Nordsjælland skal en tur til Silkeborg søndag, inden der venter en landskampspause. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober