Luk

FCN-chef om værdsat Donyoh: Vi vil hjælpe

| 3F Superliga | 1 kommentar

FC Nordsjælland holder øje med markedet, og hvis der opstår en god mulighed for Godsway Donyoh, så er klubben villig til at slippe ham. Men de er glade for ghaneseren i Farum.

Godsway Donyoh har været i FC Nordsjælland siden januar 2016, og siden dengang har han været en vigtig mand for de rødklædte.

I løbet af sine 81 optrædener har han bidraget med 28 scoringer og 11 oplæg, og det har også gjort ham interessant for andre klubber.

I hvert fald var han i sommer tæt på et skifte, som dog gik i vasken kort før lukketid. Han drømmer dog stadig om at komme videre i karrieren, er meldingen i FCN, og sportschef Jan Laursen er klar til at hjælpe.

- Mit helt store budskab er, at Godsway er en rigtig dygtig spiller, som vi sætter stor pris på og gerne vil hjælpe, siger Jan Laursen til bold.dk.

- Når man er ambitiøs og har gjort det godt, som Godsway har, så giver det sig selv, at han gerne vil ud. Han vil gerne ud og prøve noget nyt, og han har også leveret over lang tid.

Den 25-årige ghaneser skal dog ikke nødvendigvis videre allerede til vinter. I FCN er de meget glade for angriberen, slår Jan Laursen fast.

- Han er en sindssygt god fodboldspiller, og han er en meget værdsat spiller og person, som sagtens kan komme til at spille en rolle i den her sæson, siger Jan Laursen om Donyoh, som dog har set mest til fra tribunen i denne sæson.

- Når man er et sted i længere tid, vil der opstå svære perioder. Han har været igennem en masse gode og vigtige ting, og lige nu er det en lidt mere udfordrende tid for ham.

- Han har været her i mange år og har set flere holdkammerater tage videre, så det er måske ikke så mærkeligt, hvis der er noget inde i ham, der rykker lidt på sig.

- Det var også tæt på i sommer, og så har han været lidt skadet her i efteråret, hvor der er også er nogle andre meget dygtige spillere, som har skabt en stor konkurrencesituation, siger Laursen.

Han slår fast, at forholdet mellem FCN og Donyoh er lige så godt, som det altid har været, og klubben er i tæt dialog med angriberen om, hvad der sker.

Men det er som sagt ikke sådan, at et skifte allerede til vinter er definitivt.

- Vi holder øje med mulighederne, men man kan jo ikke bare ringe og bede nogen om at aftage ham. Vi bruger selvfølgelig vores netværk, men det kommer, hvis det kommer.

- Vi kan ikke bare trykke på en knap, og hvis han ikke kommer af sted, så er jeg sikker på, at han kommer til at være vigtig for os.

- Lige nu sørger vi for at støtte ham og for, at der er et godt miljø omkring ham, så han kan træne og spille på det samme høje niveau, som han altid har gjort, siger Jan Laursen, som ikke vil skrue prisen højt op på Donyoh.

- Hvis der kommer en rigtig interessant mulighed, så er det ikke økonomien, der står øverst, hvis det er det rigtige for ham. Det er vigtigt for os, at han kommer det rigtige sted hen, siger Laursen.

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 13. december