Luk

FCN-chef om vraget back: Ikke god nok

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Lyngby
Superligaen Grundspil (28/09)
Bet25 1,73 3,95 4,60
YouBet 1,69 3,95 4,80
Oddset 1,77 3,95 4,40

FC Nordsjællands Mathias Rasmussen har ikke spillet en kamp i 2020, og det skyldes, han ikke er god nok, siger cheftræneren. Det kan godt være, at der sker nyt om hans fremtid, lyder det.

FC Nordsjællands 22-årige norske venstreback Mathias Rasmussen har ikke spillet en gældende kamp for FCN i 2020.

Venstrebacken har tidligere luftet sit ønske om at forlade klubben, men årsagen til, at han ikke spiller, findes i hans niveau og ikke ønsket om at rykke videre.

Niveauet er ikke højt nok i forhold til, hvor gammel eller hvor lang tid, han har været i klubben, fortæller cheftræner Flemming Pedersen.

- Han er stadigvæk ikke god nok ifølge trænerstaben. Vi har også prøvet ham på højre back i opstarten, men det var for svært for ham, siger Flemming Pedersen og tilføjer:

- Vi er nødt til at se på præstationerne. 'Ras' mangler stabilitet. Vi kender hans topniveau, og han har måske lidt kortere snor, fordi vi forlanger mere af en spiller i den alder og af en, som har været her så længe. Substansen skal være højere fra ham.

Rasmussen var ikke med i kamptruppen, da Brøndby søndag tog imod FC Nordsjælland.

- Vi kan håbe, at han bliver god nok, så han kan konkurrere med Clinton Antwi og Martin Frese, der var valgt foran Mathias Rasmussen mod Brøndby. Antwi var også med, fordi han kan spille stopper, og det kan 'Ras' ikke.

Er han tilfreds med den situation?

- Nej, det tror jeg ikke, og det håber jeg jo heller ikke. Han skal jo være i startelleveren, når han har den alder og når han har været her så længe, siger Flemming Pedersen.

Er der snak om, at han skal finde sig en anden klub?

- Han har selv gerne villet videre på et tidspunkt, men jeg har ikke hørt noget. Det kan godt være, der sker noget. Det blander jeg mig ikke i. 

- Jeg forholder mig til, at han er en vigtig del af truppen og derfor var han også med herinde på Brøndby Stadion. Det var et signal til ham, at han er med.

Mathias Rasmussen har spillet 105 kampe for FC Nordsjælland, siden han kom til klubben fra IK Start i 2016. 


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

GoGreenOrGoHome 07:54          
Det var da en underlig måde at udstille en ung spiller i pressen.
Syv7 08:12          
Meget underlig og så til sidst at sige, at han er vigtig.
AaBager 08:13          
Han er ikke ung i FCN regi. Måske har han blevet strøget med hårene, nu prøver de med pisken
FC Nordsjælland 09:52          
Jeg har fulgt FCN siden 08/09 og har aldrig før set et spiller omtalt sådan.

Det jeg har set til ham, så har han været den bedste venstre wingback i FCN. Som back er der nok nogle der er bedre defensivt end ham. Derudover kan han også være back-up som venstre wing.

Han har gangske rigtig tidligere haft svingende præstationer. Han har rigtig tit når han kom ind forandret spillet og bragt ny energi ind i holdet. Når han så starter næste gang, har det været en anonym indsats. Jeg synes dog, at det har ændret sig i sidste sæson hvor han viste et stabilt godt niveau. Tendenserne var der allerede i 18/19 hvor CV kaldte ham for banens bedste spiller efter sidste kamp mod FCK.

Han har tidligere været meget fokuseret på ikke at begå fejl og det har til tider hæmmet hans spil noget. Hjulmand tog ham dog under sin vinger og fik ham til at acceptere at der skete fejl og fik ham i stedet til at fokusere på de ting der lykkedes, hvilket hævede hans niveau. Jeg - og en del andre FCN-fans (efter FCN-forhold) har længe undret os over hvorfor han ikke spillede.

Som alm. fan forstår jeg ikke udtalelserne, men jeg ser ham jo så ikke til træning hver dag.
forza samp 10:30          
FCN cheftræneren har travlt med at tale diverse spillere op og ned og sammenligne egne spillere med spillere fra andre klubbers trupper, alt imens han står med et fjoget grin efter et 3-2 i 6 minuts overtid,efter man har ført 2-0 ved halvleg. Måske han skulle fokusere på at træne lidt defensiv og dødbolde med sit hold.

Det kun i det beskyttede værksted i Nordsjælland at fans og medier trækker på skuldrerne over at FCN faktisk har været rimelig ringe et godt stykke tid nu
Blodpenge 10:45          
Han er da oplagt for Brøndby
Ajungsled 11:15          
Prøv ham Lyngby! Brian og Adam holder ikke hele sæsonen, og der er krummer i nordmanden her!
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september