Luk

FCN-chef: Skal blive bedre til at lukke kampen

| 3F Superliga | 0 kommentarer

FC Nordsjælland skal score på deres chancer og lukke kampene, fastslår cheftræner Flemming Pedersen, der er skuffet over 1-1 mod Lyngby.

FC Nordsjælland snuppede det ene point mod Lyngby fredag aften, selvom Farum-klubben havde flere store chancer i første halvleg.

FCN-træner Flemming Pedersen er fint tilfreds med præstationen, men ærgrer sig over de brændte chancer.

- Vi er skuffede, fordi vi igen skabte de chancer, der skal til for at vinde en fodboldkamp. Men vi kan kun bebrejde os selv, for man skal jo score på dem, siger Flemming Pedersen.

- Overordnet set virkede gameplanen, og så ved man godt, at man i anden halvleg kan miste lidt momentum. Det gjorde vi, men det lignede, at vi havde god kontrol hele vejen igennem.

- Det vil altid give lidt chancer til modstanderen, når man spiller på den måde, vi gør. Det kan ikke undgås.

- Hvis man tænker lidt sandsynlighedsregning, bør man jo vinde mere i det lange løb, når man skaber flere chancer end modstanderen. Det er sådan, vi tænker, siger cheftræneren.

Skal blive bedre til at afslutte
FC Nordsjælland-træneren erkender, at det ikke er første gang i 3F Superligaen, at holdet går fra banen efter at have brændt en masse chancer.

Det skal der arbejdes på i den kommende tid.

- Det er jo ikke første gang. Der er også nogle situationer, hvor vi ikke var hurtige nok til returløb, men ellers er det selvfølgelig chancerne, der er det altoverskyggende i dag (i går, red.).

- Vi må arbejde videre herfra. Det er sådan nogle kampe, som vi fremover skal blive bedre til at lukke og vinde 3-0 eller 4-0.

- Det var lidt det samme som i OB- og Hobro-kampen. Der er nogle ting, der gentager sig, og så er det ikke tilfældigt.

- Vi skal blive bedre til at afslutte, men vi er fortrøstningsfulde, for vi er stadig på rette vej, når vi skaber så mange chancer, siger Flemming Pedersen.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober