Luk

FCN-ejere overvejer klubber i London og USA

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,58 4,30 5,40
bet365 1,53 4,33 5,50

FC Nordsjælland sigter mod London eller USA i forhold til at erhverve sig en professionel klub mere, siger medejer Tom Vernon.

Mansour-familien købte i januar aktiemajoriteten i FC Nordsjælland, mens Tom Vernon fortsat er medejer med omkring 30 procent af aktierne i klubben.

Ved den lejlighed meldte klubben ud, at man ville bygge et nyt akademi i Egypten, men det er ikke eneste projekt, som er i støbeskeen.

Der bliver også kigget på at erhverve sig andre professionelle klubber, blandt andet i London og USA, forklarer Vernon i Mansours egen podcast, skriver sn.dk.

- Vi har diskuteret, hvor det rigtige marked for et akademi mere vil være efter Egypten, men også i forhold til en professionel klub, og der er vi landet på, at det skal være inden for M25 (motorvejen rundt om London, red.) i London eller på den amerikanske østkyst, siger Tom Vernon ifølge sn.dk.

- Det er to virkelig interessant destinationer for os - både hvad angår akademier, men også professionelle hold for både mænd og kvinder.

Tom Vernon overtog FC Nordsjælland i 2015, men afgav altså aktiemajoriteten i januar. Han er nu en del af et Advisory Board for bestyrelsesformand Jan Laursen.


Af Sara Margren
Lørdag 17. april
Fredag 16. april