LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN forlænger med forsvarskomet

| Superligaen | 4 kommentarer
Officielt: Emre Mor skal til Dortmund
FCN forlænger med forsvarskomet
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med Andreas Skovgaard, som har fået Superliga-debut dette forår og nu har kontrakt til udgangen af 2018.

FC Nordsjællands unge forsvarsspiller Andreas Skovgaard debuterede i forårspremieren mod Viborg og har siden da fået tre kampe i træk med fuld spilletid.

Nu har klubben belønnet unge Skovgaard med en ny kontrakt og rykker ham samtidig op som en fast del af Superliga-truppen.

- En forlængelse betyder rigtig meget for mig, da jeg nu bliver en fast del af Superliga-truppen. Det har været mit mål lige siden jeg var en lille dreng, og FCN betyder meget for mig. Jeg har været her siden U/14, og spillestilen og kulturen kan jeg rigtig godt lide.

- Mit mål lige nu er at få endnu flere kampe og forsøge at bide mig fast i startopstillingen, men jeg ved også, at det ikke kommer let og der kan komme modgang, som kræver endnu mere hårdt arbejde, siger Skovgaard til klubbens hjemmeside.

Skovgaards nye kontrakt gælder til udgangen af 2018.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

4 kommentarer

The Legend 15:16          
Synes simpelthen standarden for jeres artikler er afsindig ringe! Når man skriver en artikel som denne, så husk da at fortælle hvor gammel spilleren er, og hvad plads han spiller. I skriver en artikel om et talent, der lige er begyndt at spille superligaen, ergo er kendskabet til ham ved læserne ikke stort. Så få da styr på det standardinformation, så man ikke selv skal ud og google det

Jesus, det er sku da ikke raketvidenskab :/
Sholle 16:34          
@The Legend. Det fordi bold.dk mener at Keller sagaen er vigtigere at dække eller dyrke end detaljerne af fcn\´s forlængelse med et stort talent.
lol
phattrick 18:19          
The Legend. Er du virkelig så ødelagt af dine curling forældre at du ikke kan magte en simpel faktasøgning på google?
Søndag 26. maj