LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN forlænger med Strunck og Frese

| Superligaen | 1 kommentar
FCN forlænger med Strunck og Frese
Foto: fcn.dk

20-årige Martin Frese og 18-årige Nicklas Strunck har forlænget deres kontrakter i FC Nordsjælland, så de nu løber til 2021.

FC Nordsjælland oplyser tirsdag, at de to unge spillere Nicklas Strunck og Martin Frese har underskrevet nye kontrakter.

For begge spilleres vedkommende er der tale om kontrakter, der løber til sommeren 2021, og det vækker glæde hos sportschef Carsten V. Jensen.

- ’Det er meget glædeligt, at spillerne har troen på vores idéer og kommitter sig til projektet ud i fremtiden. Vi har her at gøre med to dygtige spillere, som er villige til at arbejde hårdt for at få spilletid på Superliga-holdet. De er begge to velintegrerede i vores måde at spille på og værdsætter klubbens værdier, siger sportschefen.

- Frese fik en hård start på Superliga-livet med en lang skade, men han har virkelig fået lagt nogle muskler på og brugt perioden positivt. Vi glæder os til at få ham helt op i omdrejninger, så han bliver et våben for trænerne i kampene. 

- For Struncks vedkommende handler det om at forsætte den mission, han er på lige nu. Han er bundsolid, har en stor arbejdsradius, som er vigtigt for de positioner, han dækker på banen.

- Vi kan bare kigge tilbage på seneste kamp ude mod AGF, hvor han leverede utroligt stærkt. Derudover skal han forsætte på at udvikle sine lederegenskaber, og hvem ved, om ikke en dag han står og trækker lod midt på banen for FCN, siger Carsten V. Jensen.

Martin Frese er 20 år gammel og har spillet to førsteholdskampe for FCN. Nicklas Strunck har på trods af sine blot 18 år spillet ni kampe.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 19. maj